Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Kedvező árú Philips OLED televízió a tesztpadon
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Little_Gaara #147749 üzenetére
Csak a hagyományos távval lehet.
-
Little_Gaara
tag
Hali
Lehetséges a samung smart remote távírányítóval valahogy előhozni a szervíz menüt a KS8000en?
Vagy mindenképp kell hozzá egy hagyományos több gombos úgymond? -
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Van egy SAMSUNG UE55MU6122 55" 4K okos tv-m, ez optikán adja a hangot egy Magnat Sounddeck 400 BTX sounddeck-re.
Kérdésem: szerintetek lehet ezt esetleg egy BT fülesen hallgatni? -
Bubaaa
aktív tag
Olyan lehetséges,hogy a EPG-n beütemezem a felvételt,de én másik csatorna műsorát nézem?
-
francz'70
senior tag
válasz
wallace 234 #147742 üzenetére
Kár, kíváncsi lettem volna az üzemidőre, és ez jó opciónak tűnt.
Na, mindegy, azért köszönöm. -
francz'70
senior tag
válasz
wallace 234 #147737 üzenetére
Ez az üzemidő infó az MU szériánál is működik? Mert nálam az információknál nincs ott a panel üzemóra.
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Adott egy QE55Q80T egy héttel ezelőtt vásárolt tv! Hdmi1-re van kötve egy Telekom új android box, a hdmi4-re meg egy xbox one x!
A problémám az, hogy ha kikapcsolom az xbox-ot, akkor a tv is kikapcsol...
Mit és hol kellene állítanom, hogy ne kapcsolja ki a tv-t?
-
Kayla2
tag
válasz
wallace 234 #147737 üzenetére
Köszönöm ismét!
-
wallace 234
őstag
válasz
Kayla2 #147736 üzenetére
Töltsd le a smartthingst, a telefonodra és létre hozol egy fiókot, pl média szoba. Ott lesz a tv neve és rá kattintva felugrik egy távirányító alkalmazás ill a tv neve mellett 3 függőleges pötty arra kattints és ott lesz alul, hogy információk és ott mutatja a panel üzem órát. Vagy fogsz egy hagyományos Samsung távirányítót, és a szerviz menübe be lépsz.
-
Kayla2
tag
válasz
wallace 234 #147732 üzenetére
Még egy utolsó kérdésem lenne
Azt hogy mennyi a TV üzemideje, hol tudom megnézni? Köszi előre is.
-
Kayla2
tag
válasz
wallace 234 #147732 üzenetére
Oké alapvetően semmit nem vettem észre. Igazad van, hagyom a francba. Csak már kíváncsi lettem, de ha észre veszem akkor ezt nézném ahogy mondtátok, szóval le is mondtam róla. Köszi azért!
-
Celtis
veterán
válasz
Kayla2 #147731 üzenetére
Meglepő módon ha a yt-on rákeresel a "DSE test" szóra, akkor rengeteg teszt videót fogsz találni, de a legjobb ha megnézel egy focimeccset. Ha svenkelés közben nem látsz semmilyen sötétebb csíkot vagy foltot, akkor rendben van.
Ugyanakkor óva intenélek, hogy hibát keress a TV-n. Addig örülj amíg nem látod, ha egyszer kiszúrod, akkor mindig keresni fogja a szemed.
-
wallace 234
őstag
válasz
Kayla2 #147731 üzenetére
Igazából ha nem látod, akkor inkább ne is foglalkozz vele! De amúgy egyszerű, van a YouTube on csomó ilyen teszt, telefonnal vedd fel és nézd meg. Ill szabad szemmel is látható. Ha nagyon gáz lenne. Vagy sport műsor közbe, pl foci és árnyékot látsz. Az a véleményem amúgy, ezekkel a keresük a hibát, hogyha nem látjuk minek keresni, mert ha netán ki szúrod onnantól kezdve mindig zavarni fog. De ez persze az én véleményem.
-
Kayla2
tag
válasz
wallace 234 #147701 üzenetére
Bocsi a hülye kérdésért de hogy készítsem el a DSE tesztet a Samsung Q80T-n ?
Csak kíváncsi lennék. Még nem csináltam eddig azért kérdezem. Köszi előre is.
-
pdw_ph
tag
Sziasztok! Van egy regi (2008-as) Samsung LE37-A656-os TV-m ami nehany honapja elkezdett magatol bekapcsolni, teljesen random idokozonkent, de egyre gyakrabban.
Gyanakodtam mindenfele HDMI-CEC-re, de azokat kikapcsolva, sot konkretan mindent lehuzva a TV-rol (csak a konnektor maradt) is csinalja.Reset, taviranyito elemcsere, mindenfele energiabeallitas baszkuralasa nem csinalt semmit.
Gyanitom vmi kondenzator vagy akarmi bent nem 100%-os es emiatt kapcsol be. Lehet ezzel kezdeni valamit? Van vmi egyeb trukk amit ki lehet probalni? Mostmar ott tartunk hogy minden hasznalat utan kihuzzuk, de azert az eleg gagyi megoldas
-
Kayla2
tag
válasz
burzum #147726 üzenetére
Nekem ez tökéletesen bevált másik fórum topicban ajánlották: Stell SHO 3610 MK2
-
burzum
tag
65-os Q80T-hez milyen fix fali konzolt ajanlotok?
-
st6969
őstag
Köszönöm a válaszod. Ha jól értem az árukeresős szűrőből, akkor gyakorlatilag bármelyik ma kapható Samsung vehető. Azért bátorkodtam erre rákérdezni, mert anno, mikor én vettem (itteni ajánlásra), akkor az F szériából a 6400-as volt a legjobb ár/érték arányú középkategória (azóta is azt nézzük kopp-kopp), idősebbeknek az 5000-es szériát javasolták, azalatt viszont semmit (tehát a 4000-es széria kifejezetten ellenjavallt volt). Mivel a számozás megváltozott, gondoltam, most is van nem ajánlott széria. De ezek szerint nincs.
-
gyuszmó
őstag
Ti milyen hang rendszert használtok a tv mellé? Az aktív hangfal illetve a soundbar között toprengek, de 30.000 többet nem szeretnék költeni erre a célra.
Köszönöm -
Töff_PLS
tag
TU8002 739EUR-ért vagy Q60T 879EUR-ért éri meg jobban szerintetek?
Filmnézés + Xbox menne rajta. -
Batib
őstag
válasz
x220i7 #147714 üzenetére
Akkor az vmi kábeltv maradvány, a másik pedig valszeg műholdas csati.
A mindigtv-t nagyvonalakban így tudnád fogni. Kell rálátás a Széchenyi-hegyre vagy a Száva utcai adótoronyra. Kell egy DVB-t antenna, kábel összekötni a tv-vel ráforgatni az adóra és lesz adás. Viszont foci csak az M4 sporton lesz. Néha a Dunaworldon. Kb ennyi, én innen többet nem tudok segíteni. -
Kayla2
tag
válasz
wallace 234 #147708 üzenetére
Q80T hez is tudnál jó beállítást? Köszönöm!
-
x220i7
tag
-
Batib
őstag
válasz
x220i7 #147711 üzenetére
Biztos, hogy az a csati antennához csatlakozik? Nem írtad, hogy hol laksz. Saját családi ház, panel stb. Csak azert mert földi sugárzásban már csak digitális van. Az ingyenes az DVB-T a fizetős az DVB-T2. Ha viszont társasban laksz akkor lehet ottmaradt kábeltv csati is. Akkor lehet analog adás is ami nem fizetős.
-
x220i7
tag
Sziasztok!
A kozelmultban vasaroltam egy UE50TU7022-es TV-t. Eredetileg jatekra szanom, nem nezek TV-t nagyon sok eve, viszont most, hogy van egy keszulekem, focit azert idonkent neznek. Van egy foldi antenna csatlakozasom a falban, ezt csatlakoztattam a TV-hez. A scan-elest lefuttatva talaltam is vagy 20 csatornat, ami tobb, mint sok. A gond viszont az, hogy borzalmas minosegu a kep. Ahogy en ertelmeztem, ezek analog adasok. Nezegettem a TV specifikaciojat, ha minden igaz, van benne DVB-T2 HEVC, DVB-C tuner. Nagyon bena vagyok ebben a temaban, de ez nem azt jelenti, hogy valami modon tudnam nezni a foldi digitalis adasokat is? Ha igen, mikepp? Anno a szuleim a MindigTV ingyenes adasait neztek hasonlokepp. Ezeket tudnom kellene nezni valahogy?Egyebkent a kepi vilaggal meg vagyok elegedve, magaval az op. rendszerrel egyaltalan nem. Lassu a menu, az AirPlay szinte alig mukodik, a bongeszo folyton kifagy, nem mindig tudok alkalmazasokat telepiteni stb. Legfrisebb OS van rajta. Ez masnal is ilyen gagyi? Valami megoldas esetleg?
-
pontyos
senior tag
válasz
wallace 234 #147708 üzenetére
Köszi, épp nézegetem !
-
st6969
őstag
Sziasztok,
sajnos nem volt időm mostanában követni a Samsung tv fejleményeket...
A mamának tönkrement a régi képcsöves tv-je, így próbálok most utódot keresni. Mivel kispénzű nyugdíjasról van szó, az érdekelne, hogy mostanság Samsungékól mi az a legalsó szint, amiért érdemes pénzt adni? Méretben szerintem a 43" elég lenne, de lehet, hogy eggyel nagyobb kell. Csak tv-t fog rajta nézni. Sem médialejátszó, sem konzol nem lesz rákötve, nem számít sem a 3D, sem az okosfunkciók (persze, lehet, hogy ezek már alapból mindben benne vannak). Melyik modellt nézzem? És honnan érdemes megvenni? -
AndrewTdi
addikt
válasz
wallace 234 #147701 üzenetére
Több, mint 1 év gari van még rá. Végül 240-ért sikerült elhozni. Remélem akkor ennyit megért.
köszönöm a segítséget -
pontyos
senior tag
Kalibráció idejéig tud valaki jó kép beállítást Q90T hez. Köszi
-
BlackSoft
addikt
válasz
wallace 234 #147703 üzenetére
Igen, nekem is erősen hardveres hibának látszott, és a ki- és bekapcsolás metódus órák alatt sem segített rajta. Ugyanakkor utóbbi esetében nem áll le a rendszer, csupán hibrid fázisban van. Így az, hogy újraindítottam és megoldotta szerintem nem zárja ki a lehetőségét, hogy csak csak szoftveresen volt valami, de azt sem, hogy valami elektronika nem hibás
-
BlackSoft
addikt
Hali,
Találkozott már valaki, ilyennel, mint a képeken lent? Story, hogy 5 napja lett véve, 55-ös 7022. Ma reggel így kapcsolt be. Természetesen nem csak a bemeneti jel néz ki így, hanem a menü is, eleve bekapcsoláskor fekete szín helyett pirossal jelenik meg a kép. Teljes áramtalanítást követően helyrejött, de lejelentettem a samuhoz, mert nem tűnik normálisnak akkor sem, ha szoftveres eredetű volt, és azért javult meg az áramtalanítással járó újrabootolással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- trek81 károsultjai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kedvező árú Philips OLED televízió a tesztpadon
- Tudományos Pandémia Klub
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest