- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, nem bírtam magammal és elmentem a budaörsi Euronics MEGA áruházba, ahol szerencsém volt, mert ki volt állítva mindkét tv és mindkét tv-n az M4 sport ment, éppen foci volt rajta.
Ez - nekem - jobban tetszett és nem volt furcsa a plazma után nézni, még azt is mondanám, hogy közel azonos volt a kép minősége a plazma képminőségével. Sajnos, nem tudtam kipróbálni hozott tartalommal, mert olyan helyen volt a tv, ahová nem ért fel, illetve el az eladó keze, hogy bedugja az USB-s külső merevlemezt.
Ezzel a tv-vel nekem az volt a gondom, hogy nagyon látszott, hogy felkonvertált képet nézek, a plazma után fura volt nézni, de maga a kép minőség rendben volt. Sajnos, a külső tartalom lejátszása nem volt jó, az SD filmben kerékpározó ember kerékpárján négy kerék lett, gondolom valamilyen képjavító algoritmus miatt. Ennek ellenére a feleségemnek ez tetszett jobban és sajnos ő kezeli a háztartás pénzét is...
Ha őszinte akarok lenni, akkor igazából a forrás határozza meg számomra a képminőséget, így inkább a SAMSUNG UE60J6240AWXXH tv veszem meg, ha még lesz júniusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged