Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #20221952

    törölt tag

    Na, nem bírtam magammal és elmentem a budaörsi Euronics MEGA áruházba, ahol szerencsém volt, mert ki volt állítva mindkét tv és mindkét tv-n az M4 sport ment, éppen foci volt rajta.

    SAMSUNG UE60J6240AWXXH:

    Ez - nekem - jobban tetszett és nem volt furcsa a plazma után nézni, még azt is mondanám, hogy közel azonos volt a kép minősége a plazma képminőségével. Sajnos, nem tudtam kipróbálni hozott tartalommal, mert olyan helyen volt a tv, ahová nem ért fel, illetve el az eladó keze, hogy bedugja az USB-s külső merevlemezt.

    SAMSUNG UE55KU6400SXXH:

    Ezzel a tv-vel nekem az volt a gondom, hogy nagyon látszott, hogy felkonvertált képet nézek, a plazma után fura volt nézni, de maga a kép minőség rendben volt. Sajnos, a külső tartalom lejátszása nem volt jó, az SD filmben kerékpározó ember kerékpárján négy kerék lett, gondolom valamilyen képjavító algoritmus miatt. Ennek ellenére a feleségemnek ez tetszett jobban és sajnos ő kezeli a háztartás pénzét is... :O

    Ha őszinte akarok lenni, akkor igazából a forrás határozza meg számomra a képminőséget, így inkább a SAMSUNG UE60J6240AWXXH tv veszem meg, ha még lesz júniusban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák