- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, nem bírtam magammal és elmentem a budaörsi Euronics MEGA áruházba, ahol szerencsém volt, mert ki volt állítva mindkét tv és mindkét tv-n az M4 sport ment, éppen foci volt rajta.
Ez - nekem - jobban tetszett és nem volt furcsa a plazma után nézni, még azt is mondanám, hogy közel azonos volt a kép minősége a plazma képminőségével. Sajnos, nem tudtam kipróbálni hozott tartalommal, mert olyan helyen volt a tv, ahová nem ért fel, illetve el az eladó keze, hogy bedugja az USB-s külső merevlemezt.
Ezzel a tv-vel nekem az volt a gondom, hogy nagyon látszott, hogy felkonvertált képet nézek, a plazma után fura volt nézni, de maga a kép minőség rendben volt. Sajnos, a külső tartalom lejátszása nem volt jó, az SD filmben kerékpározó ember kerékpárján négy kerék lett, gondolom valamilyen képjavító algoritmus miatt. Ennek ellenére a feleségemnek ez tetszett jobban és sajnos ő kezeli a háztartás pénzét is...
Ha őszinte akarok lenni, akkor igazából a forrás határozza meg számomra a képminőséget, így inkább a SAMSUNG UE60J6240AWXXH tv veszem meg, ha még lesz júniusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest