- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autóhifi
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekesk
csendes tag
válasz
TheSaurus62 #19771 üzenetére
HR után rajtamaradt kb az összes adat (2 GB amire az omnia azt írta ki, hogy tele van a memória) de miután mindent letöröltem megint semmi sem volt rajta.De ha megint rátennék egy kis adatot akkor megint azt írná ki, hogy tele van
.És azt szeretném még kérdezni, hogy itthon lehet-e hivatalos szoftverfrissítést csinálni?
-
Kekesk
csendes tag
válasz
TheSaurus62 #19769 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen sikerült de csak a 3 gombos lenyomással már csak az a baj, hogy mindig azt írja ki, hogy megtelt a memória. Lehet kéne rá azért egy szoftverfrissítés csak nem tudom, hogy hogy kell itthon megcsinálni. -
Kekesk
csendes tag
Sziasztok!
Kb. két éve vettem az Omniám és mostanra már úgy lelassult, hogy néha be se kapcsol meg sokszor lefagy, vittem már szervizbe de azt mondták ha nem kapcsol be akkor nem tudnak szoftver frissíteni. És azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy hogy lehetne a legegyszerűbb módon frissíteni a telefonomat egy gyári szoftverra?
Telefon verzió: PDA :i900XXHHC/CJHHC
TEL.: i900XXHH9
Előre is köszönöm a segítségetek!Gábor
-
Kekesk
csendes tag
Sziasztok még azt, hogy valaki nem tudja hol lehet letölteni a omnia xp modem driver -t??
-
Kekesk
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy két éves Samsung i900 Omniám és olyan lassú, hogy már mindig befagy és be se tudom már kapcsolni.Szeretnék rajta szoftver frissíteni csak nem tudom hogy hogy kell.Légyszíves segítsetek .Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged