Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
válasz
kathy75 #22422 üzenetére
Ha visszaolvastál volna, én senkinek nem szóltam be, elmondtam a véleményemet.
Ellenben, te kezdtél el személyeskedni, és átküldeni engem más topikba.
Ez a sok negatív kritika akkor fogalmazódott meg bennem, mikor tovább adtam a készüléken, és a jelenlegi tulaj panaszkodik, hogy mennyire feleslegesen vannak rajta túlbonyolítva egyszerű dolgok. (ezzel sajnos egyet kellett értenem) -
snowdog
veterán
válasz
kathy75 #22422 üzenetére
Miért szólnának be nekem? Mert leírtam a tapasztalatomat?
Amire használom arra még most is megfelel. Néha telefonálok vele, néha használom a GPS vevőjét, néha megnézem az időjárás előre jelzést, néha adatokat keresek ki rajta. Ezt mind kiválóan elvégzi, és nekem ennyi elég. Csak azért mert vannak ennél újabb, többet tudó készülékek még nem fogom lecserélni.
Vannak nem kevesen, akiknek csak az számít, hogy minél újabb, minél csillogóbb, és minél drágább legyen a készülék. Csak azért hogy elmondhassák, nekik olyan van. Aztán ha megnéznénk mire használják, lehet kiderülne, még arra sem amire én igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest