Hirdetés
Aktív témák
-
Ákos97
aktív tag
válasz
Iomega #18099 üzenetére
Ebben igazad van, de ez a kép az eredeti méret(2560x1920) kb. 40 %-ára átméretezett kép, amit azért kellett csinálnom, meert ugye a ph oldal nem enged 1920x1200-nál nagyobb képeket, feltölteni, és én csak olyan programot találtam erre a célra, ami max 1024x768-ba tud átméretezni.
Szerintem 100%-os nagyításnál kéne ilyen élesnek lennie, nekem 100%-os nagyításnál tiszta festményszerű paca.
Annyira nem vészes, de zavaró nagyon.
Olyan, mintha fixfókuszos kamerát látnék, pedig köztudott, hogy a galaxy s autófokuszos! -
mrThomi
addikt
válasz
Iomega #12997 üzenetére
ujmobilok.hu, már ujgsm néven vannak mondjuk, tölük rendeltem már 3 mobilt, semeikkel sem volt gond és nagyon korrektek. 1éves EU garral vetem fehér szinben. bolti gar ha jol tom, de samu oldalon 2 honappal kibövitettem és azt irja hogy most már 2013 ig van rá, pedig csak 1 éves garral vettem
más:3orája van töltön lasan de még mindig háromnegyedén van
neketek is kicsit lasabban tölt ?
-
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Iomega #11811 üzenetére
En vettem egy SE X10 mini pro-t, amikor meg errol semmit sem tudtam. Arab orszagbol jott, nem volt rajta Market. Visszavittem, megszervizeltek, ugyanugy nem volt rajta. Aztan magamnak otthon megoldottam, most angolnak hiszi magat, igy mar van rajta market. De akkor pl ehhez a telefonhoz nem volt ingyen flash-elo cucc, vennem kellett egyet, maris buktam azt, amit nyertem az aron. A boltban is eleg kocsogok voltak velem, addig voltam jo, amig ki nem fizettem a telot... a kalvariam ota tanacsolok el mindenkit az ilyen olcso telefonoktol...
Amugy meg Logout cikk itt
-
VINIKOR
senior tag
válasz
Iomega #11795 üzenetére
Én a Budatétényi Camponában a Samsung márkaboltban vettem. Először egy Wave II-t, de nem voltam megelégedve a fényképező minőségével és simán visszavették és beszámították a Galaxy S-be. 3000 Ft-ért nagyon jó bőrtokokat lehet még venni ott.
99.990 Ft volt, 2 év garival. + ha regisztrálsz a Samsung oldalán akkor jár még 2 hónap gari.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Iomega #11805 üzenetére
Na a 73 pontosan a trukkos ar! MM-ben is 100, gyorsboltban is 100 a SGS.
73ezer + afa az 92ezer... erted remelem...
Ezek a trukkos telok, garit a bolt ad, nem viheted be egy Samsung garis helyre csak ugy, csak a boltba vissza. Ha megszunne a bolt 2 het mulva, akkor igy jartal. Peldaul...
Szerintem inkabb gyujts ki a 100-at, vagy vegyel egy jobbat hasznaltan, de ezeket messze keruld el!
vl
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Iomega #11795 üzenetére
Szia
Irtunk errol tegnap itt. A kereskedes ha mar EU meg HU garanciakat emleget, akkor az olcsobb aru kb (veletlenul...) pont az AFA-val olcsobb a rendes garinal (hasznaltkent hozzak be az orszagba, en jartam igy egy arab telefonnal, azon meg Market sem volt). Trukkos telefonoknal lehet, hogy meg garilevelet (meg szamlat) sem kapsz!!!!
En a gyorsboltban vettem a telefonom fuggetlenul, nem volt felbontva, egyszer kellett gariztatnom, nem is volt semmi baj.
Sajat tapasztalatbol mondom: inkabb gyujts, es rendes helyen vegyel, mint szivj egy schufnigsm-el...
vl
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest