Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #12593 üzenetére
Nem gáz a 2.1-es Eclair, csak vannak ilyen hm... fanatikusok, akik mindent egyből akarnak. Akkor sem sírnám el magam, ha nem jönne ki soha a Froyo, ez is jó cucc. Nyilván vannak nyűgjei, mint mindennek, de nem akkorák hogy a kurvák vérének folyását akarjam, meg felkúrjam az agyam, az amúgy (bizonyos romokkal) kielégítően használható GPS "problémák" miatt
szerk:
Amúgy az 1-es hozzászólásit is olvasd át, abban sok okosság van. Mondjuk Én csináltam, ki másmakaveli666: lol, sonyk nem vesznek részt a versenyen, lol
nem megy tönkre a cucc 1 évig valószínűleg. Ahhoz azért eléggé össze van téve. Én nem parázok hogy megadná magát gari időn belül. Mondjuk ha szervizben ránéznének, hányszor frissítettem... lol
Mondjuk T-be vinném gariztatni, ott tuti nem szarakodnak annyit, mint hivatalos szervizben. Persze T függő telefonra értem.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest