- Autós kamerák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
twon
tag
Telepítettem már romokat régebben!
Próbáltam három féle romot is feltenni de mindegyik az induló képernyőn megáll!
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Hogyan lehet tovább "lökni" a bootolást?próbált romok:
slim: megáll a boot
cm: megáll a boot
nameless: hiba a telepítésben és nem települ! -
r0by
addikt
Ez sajnos nem két perces móka, azt javaslom, hogy olvasgass utána a fenti linken.
Kb. rootolással kell kezdeni, feltenni egy nem gyári recoveryt, és ez alól lehet telepíteni a letöltött romot.oncsi: azért raktam vissza, mert alapból T-s, nekem meg vodás stickem volt. A főzött romoknál nem, vagy csak nehezen boldogultam ennek megkerülésével, ics alatt viszonlyag könnyű volt
Aztán az maradt rajta. Bár a lollipop csábító, lehet, hogy ki kellene próbálni..
benecz: szerintem próbálj telepíteni másik lejátszót ezek közül.
-
benecz
tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni nekem?Full amatőr vagyok benne..Karácsonyra ajándék,Samu Galaxy tab 4,10.1
Gyereknek mese,nincs hang,kép gyönyörű,nem akad,de valami kodeket kér,ac3???
Megkérnék valakit segítene benne?
-
twon
tag
Új romot keresek a GT- P7500-as Tabomra! Most 4.0.4 van rajta!
Tud valaki valami jobbat rá?
CyanogenMod -on van valami rá ami telepíthető? (az általuk jelzett P4 tipus az a P7500-ast fedi?) -
twon
tag
válasz
Bálnaborjú #5365 üzenetére
Hogyan cserélted meg a betűket?
-
Bálnaborjú
tag
Sziasztok, úgy látom, nem túl nagy az élet itt, de azért próbálkozom:
Most vettem egy bluetooth billentyűzetet a tab2 -mhöz, és az első problémám az volt vele, hogy az ű helyett í -t ír. Erre találtam megoldást, nem is emiatt írok: miközben keresgéltem a megoldást, feltűnt, hogy a legöbb oldalon kézenfekvőnek írják, hogy ha külső billentyűzetünk van, akkor a beállításokban a "nyelv és bevitel" alatt meg kell jelenjen egy "Physical keyboard". Namost, nekem ilyen soha nem jelenik meg, akkor sem, ha csatlakoztatva van a bill, és működik is, csak a "Google hangalapú gépelés" és alatta a "Samsung billentyűzet" látható. Kérdésem: ez miért van így, normális-e ez, és ha nem, mit kell módosítani hogy legyen fizikai billentyűzet menüpont is, amelyen utána módosítható a kiosztás pl.
Köszi
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Csak egy kérdésem lenne.
Van egy Samsung Galaxy Tab4em 10"-os. Erre lehet Windows 8at felrakni?
-
taip
senior tag
Sziasztok!
P7500-ra szeretnék min. 4.1-es ROM-ot feltenni. Nem kell semmi extra, csak stabil legyen. Úgy hallottam, a Slim ROM-ok jók, de nem tudom hol lehet elérni hozzá valót. Tudtok ajánlani helyet ahonnan letölthetnék akár ilyet, akár másmilyet csak ne legyen túl bonyolult felrakni.
Köszi
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Galaxy Tab 3 10.1-et (GT-P5210) lehet úgy rootolni, hogy utána vissza lehessen állítani az eredeti, rootolás nélküli állapotot, mindezt gari vesztés nélkül? Ehhez tudnátok valami leírást küldeni nekem?
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
üdv,
http://www.argep.hu/product_2299571.html
megéri a gyanúsan olcsóbb samu tablet, vagy ezek ilyen szürke importos vackok, gázos jótállással, nem hivatalos samu garival. ha igen, kb. honnantól érdemes venni? -
barkzso
csendes tag
-
Exon
tag
Tudnátok segíteni egy GT-P7500 rootolásában. A logoutos leírásban található linkek sajna halottak.
Előre is köszi! -
capafog23
őstag
Most jó áron hozzá tudnék jutni egy galaxy tab 3 10.1-hez.
Mennyi jó most még ez a tablet, hogy már van újabb verziója is, mennyire akad, mennyire bírja egyszerre a több feladatot, illetve hogy birkózik meg az újabb játékokkal ?
Magyarul megéri e most még ilyet venni? -
barkzso
csendes tag
Jelenleg már 4.4.4-as Android KitKat van a tabon, és eddig stabil.
Pontosabban ez:
[ROM][KK 4.4.4]Nameless ROM GT-P7500/01/10/11 (un\official build)
Ha fel akarjátok tenni kell előtte innen egy kernel (figyeljetek, hogy 3G vagy WIFI ONLY a tiétek):
[Kernel/Recovery][P75XX] A1 Kernel V1.9/TWRP2.6.3.0
És a végén kell egy Google apps telepítés:
Download Android 4.4.4 Gapps!
***** Mindent a CWM-ből! *****
SAMSUNG GALAXY TAB GT-P7500 16Gb - CPU MAX: 2x1400MHz !!
-
barkzso
csendes tag
Próbálgattam a ROM-okat, és odáig jutottam a táblával hogy a Samu animáció utáni samu feliratnál nem töltött tovább. Innen nem tudtam előrébb lépni sehogy. A Recovery még ok. Ja: GT-P7500 16GB
Ezt találtam megoldásnak és tényleg működik:
Galaxy Tab 10.1 P7500 gyári rom, unbrick, visszaállítás:
[link]A letöltendők linkjéhez regelni kell, de érdemes.
Bár itt is sok minden fent van, íme egy android fogalomtár:
[link]Üdv.
-
ayden
tag
Egy progit letöltöttem playről és az azt a számot irta ki pontosan mint ami a tablet hátulján fel van tüntetve. Szóval elvileg az nem sérült. Mivel tárcsázó ugye nincs rajta ilyennel sikerült kisajtolnom belőle
De ha esetleg ez hazudhat vagy van rá más mód hogy kinyerjem akkor megpróbálom, csak ird le hogy kell
-
ayden
tag
Tudna nekem valaki abban segiteni hogy adott egy Telenoros tablet, ami ki lett kódolva majd használva is volt egy upc-s kártyával jó darabig, egyszer csak nem működött tovább.
Sőt azóta sem telenorossal sem mással nem megy, pin kódot elfogadja majd kéri a kódot mintha függetleniteni kéne, Telenorosnál is! Telenorba azt mondták biztos sw hiba, resetelve lett, azóta ICS is felkerült hivatalos amit engedett legújabbat frissiteni, de csak annyival lett jobb hogy apn beállitásoknál nem száll el hibaüzenettel hanem bejön a menü, bár menteni nem enged.
Ezt leszámitva tökéletesen működik a készülék. -
huan
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Tab P7310 készülékem,ami nem 3G-s.
Az lenne a kérdésem,hogy amit adtak hozzá kis kábelt és abba beleteszem az usb-modemet internetes kártyával,akkor hogyan lehet működésre bírni? Lehet egyáltalán? (a stick ZTE márkájú) -
Haladjunk
csendes tag
Sziasztok! Pár hete Samsung Tab2. 10.1 gépemen szoftver frissítést végeztem. Gondolom új ROM verzió Samsung ajánlatra. Az eredménye egy lassú, kezelhetetlen gép lett, ami ráadásul zabálja az akkumulátort. Már bekapcsolni sem lehet, pedig töltöm 12 órája. A régi baráti romot vissza tudom állítani valahogy? Samsung ügyfélszolgálat baráti nulla megoldásokat ajánl. :
-
mycso
veterán
válasz
painkillerx #5337 üzenetére
Jah, ez már a tab3, nem az első széria, ami a topik címében is szerepel.
Tab3-al nem nagyon foglalkoztam, nem tudom, hogy mennyire állítható vissza.
Keress egy tab3-as topikot és ott kérdezz rá. -
painkillerx
tag
http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab/GT-P5210ZWYXAR
Ez van nekem. Azt nem láttam hogy a topic címben hiányzik a "3"-as szám.
Visszaállítani USB JIG-el kell gondolom. -
mycso
veterán
válasz
painkillerx #5335 üzenetére
Még ebből létezik olyan példány, amire él a garancia?
Egyébként visszaállítható gyári/érintetlen állapotba.
-
painkillerx
tag
Hello,
nemrég vettem egy ilyen tabletet, az lenne a kérdésem, hogy ha rakok rá Odinnal CWM recoveryt, ugrik a garancia? Vagy más megoldással meg lehet oldani? Nem custom ROM-ot akarok flashelni vele. -
oncsi
őstag
Üdv!
Sokáig zavart, a böngésző T-mobilos kényszer átnevezése Origo-vá.
Keeperv85 kollega megoldotta.A /system/app ban a SecBrowser.apk-t kell a linken lévőre cserélni. Elötte érdemes az eredetit átnevezni.
A jogosultságokat be kell állitani (én Total Commanderrel másoltam, és a fájl tulajdonságainál beállitottam 644-re) -
oncsi
őstag
Sziasztok!
Már kérdeztem, de hátha most.
Idegesit a tálca korlátozott haszálhatósága. Olyan tetszene mint a Note-on. Hogy ne estlen, olvashatatlan widgetet keljen használni. Hanem lehesen rátenni program iconokat. Van erre megoldás? -
oncsi
őstag
válasz
norbert999 #5330 üzenetére
Nem tableten, de volt már kontakthibás sim kártyám (vagy foglalat)
Esetleg hibás sim.
Nem a visszaállitás a megoldás, hanem az újraindítás.
Talán
Egy kis pucolás, kis igazítás, és jó lett. Addig azt játszotta, mint a tied. -
norbert999
aktív tag
A jó öreg P7500 gondolt egyet és azt mondja, hogy NINCS SIM.
Pedig van, sőt letiltva sincs, sem a készülék, sem a SIM.
Pénteken gyári beállítások visszaállítása után semmi, még egyszer gyári beállítások visszaállítása na, mi a csoda van SIM.
Egészen ma délutánig, most megint NINCS SIM. Egy gyári beállítások visszaállítása után rövid ideig van SIM.
Most már a 100. gyári beállítások visszaállítása sem segít.Valami ötlet?
-
Tigi
őstag
válasz
SüdiLaller #5328 üzenetére
Hali
Tudtam, hogy istencsászár vagy Laller, örök hála.
Reggel talizunk.üdv.
-
SüdiLaller
aktív tag
Na jól van, lelövöm a poént. Kockázat nélkül nincs vereség alapon nekiugrottam adatkábeles csatlakozás nélkül romolni, és sikerrel jártam. Ezen a héten feladok egy lottót is, mert annyi volt az esély hogy ne legyen belőle vágódeszka, mint hogy 5-ösöm lesz szombaton
Röviden a menet: airdroiddal felmásolás: root.zip, recovery, szép új rom, mobile odin.apk --> Rootolás --> fizetős verziójú mobile odin --> innen recovery csere --> hard reset --> meglévő rom lementése --> szép új rom install.
Tigi majd belakja, nekem most alvás van.... -
SüdiLaller
aktív tag
például egy "Rolling Recovery Bug" nál viszlát van, mert bootloader csere kellhet, az meg szintén kábeles történet...
-
SüdiLaller
aktív tag
Félek úgy nekiállni bármit is csinálni vele annak tudatában, hogy nincs használható adatátvitel kábelen.
airdroid-dal persze fel tudok rá tölteni bármit, vagy total commanderrel wifi-ftp-n, de ez nem fog megmenteni attól, ha valami balul sül el romolás közben, vagy után...
Így recovery-t sem tudok rajta cserélni tudomásom szerint. -
Tigi
őstag
Melyik 4-es droid a legjobb a P7500-ashoz?
-
HisHis
csendes tag
válasz
VeryByte #5321 üzenetére
Április közepén itt írt Nameless-t próbáltam ki az xda-ról.
Nincs vele gondom, megyeget, de valószínű visszarakom a gyári legújabb 4.0.4-et.
Ami legjobban zavar, hogy az akkuidő sokkal kevesebbnek tűnik, meg mintha lassabb lenne.Telepítésnél a GApps-al kínlódtam a legtöbbet, alig találtam olyat amit recovery-ből elfogadott feltelepíteni.
-
Tigi
őstag
Akkor, hogy hogy nem talál semmijen frissítést?
Egyébként holnap behozom kollégámnak, hogy ránézzen (fent van PH-n südilaller néven).
Azt mondja, hogy az Android System Recovery-vel csinál biztonsági mentést és utána saját ftp szerveren keresztül wifi-n fogja frissíteni a Tab-ot, remélem, hogy sikerül. -
Tigi
őstag
Sziasztok
A korábbi problémámra visszatérve, nem lehet, hogy azért nem találja a gyári 4.0.4-et mert nincs benne sim kártya?
üdv.
-
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Tab 3 10.1-et össze tudnék kötni egy digitális fényképezőgéppel otg kábel segítségével? Az lenne a cél, hogy a képeket át tudjam másolni a táblagépre anélkül, hogy a memóriakártyát kelljen átenni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Magany
tag
Sziasztok, samsung tablet gt-p3100 ról kérhetek itt tanácsot?
-
Novver
senior tag
Szervusztok. Adott egy GT-P7500. Amit 2011 novemberében vettem a telenornál. Ez sajnos már nem mérvadó mivel a kiterjesztett +2 hónap garancia is lejárt már.
A probléma az hogy a tablet elméletileg teljesen feltöltött, viszont nem kapcsol be. Így még troubleshootolni sem tudom hogy mi lehet a baja. Ha töltőre dugom akkor nem is tölti. Semmire nem reagál. Vigyázva volt rá, nem esett le soha sehonnan.
Hozzáadott probléma hogy a "hangerő fel" gomb sem működik, csak halkítani lehetett egy ideje, de nem volt gáz, mivel ha megnyomod, ugye bejön a hangerő csúszka amin felhúzhatod maxra ha kell, szóval ez nem volt létfontosságú.
A konkrét kérdésem hogy gari lejárta után milyen lehetőségeim vannak? Gondoltam hogy felhívom a telenort vagy valamelyik szervízt, de előtte kikérném a véleményeteket, hátha volt ilyen gari nélküli szervízes tapasztalatotok.
Előre is köszönöm.
-
Tigi
őstag
válasz
Varszegig #5306 üzenetére
Hali
Nincs Root-olva, teljesen gyári állapotú.
A szerviz azt mondta, hogy ők nem cserélnek csatlakozót csak komplett alaplapot, de maszek mobil szervizek igen.
Két hónapja járt le a gari viszont Prémium kártyás vagyok a Samsung-nál, lehet, hogy megpróbálom felhívni őket hátha jutányosan tudnak segíteni. -
Tigi
őstag
Két asztali PC-n és két notin is próbáltam, plusz a Samsung mintaboltban is kipróbálta a srác másik kábellel, de semmi, csak tölt.
Sajna úgy tűnik, hogy örök életére gyári állapotú marad.
Sebaj, jó lesz majd az asszonynak, a gyereknek meg most vettünk egy Tab 3-at, de erre már jobban oda fogok figyelni. -
Tigi
őstag
Sziasztok
Most voltam az Europarki Samsung-nál, hogy kipróbáljuk egy másik kábellel a Tab-ot.
Sajnos ugyanaz a helyzet mint itthon, csak töltés van adatkapcsolat nincs.
Csak kábellel lehetséges szoftvert frissíteni vagy megoldható máshogy is?Köszi.
üdv. -
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Tablet "asztalára" hogyan tudok könyvtárat, fájlokat kirakni direktbe?
Köszi, W.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós kamerák
- Fotók, videók mobillal
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Motoros topic
- Energiaital topic
- OTP Bank topic
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest