Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sagit
veterán
Disznóvágós buli lesz ma az egyetemen, eszem megáll
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
rankesz
veterán
USB OTG kábelt valakinek?
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Azon morfondírozok hogy toljak 1 kör BF-et meló előtt vagy mi legyen...
-
csabám
addikt
Reggelt.
44855 (nggabi): Vótmá
-
hackeeeee
Jómunkásember
Röggelt.
-
nggabi
félisten
jó reggelt
jobbulást a betegeknek...
-
ch003067
addikt
Jó reggelt !
-
bok92
addikt
Boldog vagyok meg nem is.... Vkinek 0,3-al lett jobb átlaga, és így több mint 3-szor akkora tanulmányi ösztöndíjat kap, mint én....Tudom nem szabad telhetetlennek lenni, de akkor is....
-
aggleány
addikt
válasz
Iomega #44872 üzenetére
Te a másik totyikban is kekeckedtél velem, úgyhogy ne vigyorogj itt nekem!
Na igen, nem olyan könnyen betegszik meg az ember, de ha 10 centin belülre enged olyasvalakit, aki éppen javában beteg, akkor mégis előfordul. Én voltam hülye.
Egy óra jóért most le kellett mondanom minden ilyesmiről négy napra (eddig).
-
Iomega
addikt
Még mindig nem alszotok?
-
aggleány
addikt
válasz
nggabi #44859 üzenetére
Még nincs, de haladok az ügyben. Nemrég fedeztem fel, hogy van a rózsaszín T-nél, úgyhogy lehet, hogy jövő hónapban már lesz. Most még megyek egyet wellnessni, aztán lehet, hogy a következő kiadás egy Note lesz. Még alaposabban meg kell néznem, mert teljesen elégedett vagyok az S II-vel.
-
rankesz
veterán
Jó éjt, ma kifejezetten jót beszélgettünk!
-
bok92
addikt
Zsenge, aki alszik....
-
nggabi
félisten
keresd a hibát
-
Zolesz007
őstag
válasz
mokus1 #44845 üzenetére
Jelenleg HTC-m van SLCD-vel, amit sokkal jobbnak tartok az SGS-nél. Egy dolog viszont nagyon hiányzik az SGS-ből az a SAMOLED... Amúgy szerintem egyáltalán nem zavaróan kékes/lilás a fehér (amíg nem olvastam róla észre sem vettem), pedig az SGS1 még pentile-os. SGS2 szerintem jobb.
-
mokus1
addikt
-
sajtee
őstag
jóestét.
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #44840 üzenetére
így gondoltam igen.
A vásárlás sorrendje is jó, mivel úgy is jön a jó idő, télire meg majd beszorul az ember, akkor meg ott leszen a csocsó.
-
Zolesz007
őstag
válasz
tariattila #44836 üzenetére
Néha Metro-ba lehet kapni jóféle érméseket is, billiárd asztalból, meg csocsóból is.
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #44836 üzenetére
Akkor szerintem hegesztess nekik valami masszívat, meg esztergáltass fémbábukat.
-
sagit
veterán
válasz
tariattila #44833 üzenetére
ilyenem volt, Garlando Maracana (majdnem az a neve mint a +1 srácnak
)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, legalább van miért várni az s2 tulajoknak a márc 15-öt.
Jóéjt!
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #44833 üzenetére
Olyat, ami fából készült.
-
bok92
addikt
ma micsoda csapás ért....A "kedvenc " előadásomnak fél órával előbb véget kellett,hogy érjen...
-
ch003067
addikt
na jó estét
Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- PlayStation 5
- Konteó topic
- BMW topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest