Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
korika18 #2886 üzenetére
Köszi a korrekciót.
Elkezdtem dekódolni...
Szerintem szellemeket kergetsz. Nézz rá a telefonra akkor amikor várhatóan eléri a 80%-ot. El fogja érni. Ekkor lekapcsolja a töltést. Hiába lóg ki a kábel seggéből egy bizonyos érték eléréséig nem fog újra bekapcsolni... viszont...a 80% elérése után, hogy milyen és mennyi háttérfolyamat húzza, az már elég egyéni paraméter amit csak te tudsz.
-
F_Gergely
őstag
válasz
korika18 #1666 üzenetére
Ezt ezt nem tudom külön nem állítottam semmit de a felső sávban ott van a Volte logó és működik is tehát hívás közben van internet, én nem fizettem érte sose pluszba.
Az 5g-n gondolkodom hogy van e értem havi plusz 1 ezrest fizetni érte.Sirgeoff
Ha WiFi hívásra gondolsz az is van de én kikapcsoltam mert nem használom. -
válasz
korika18 #540 üzenetére
I15 Pro-rol jövök, hasonló a különbség, mint a többi iOS - Android összehasonlításnál. Én azért váltottam, mert
- jobban tudok gépelni Androidon
- van rendes desktop view a böngészőbenDe nyilván az Airpods jobb, mint a Galaxy Buds, csomó alkalmazás stabilabb iOS-en, stb.
Ne a hardver alapján dönts
, hanem a saját felhasználói szokásaid szerint.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest