Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
Sziasztok nekem nem adta be az új Android 15, UI 7-es frissítést, sokszor nyomtam a szoftverfrisítés menüre de csak a márciusit dobja fel, Júliusi van fenn amivel a dobozban volt, most februárban amikor vettem.
-
püki
aktív tag
válasz
qltsar #15591 üzenetére
"közben meg ottvan egy csomó kihasználhatlan terület"
Kellett a hely annak az érzelmetlen kapszulának.
[kép]
Teljesen felesleges szerintem ez is. Amióta ott van, talán kétszer nyomtam rá. Zárképernyőn hol működik hol nem, AOD-n egyáltalán nem, de szerencsére legalább nem lehet kikapcsolni.
Ócska iOS koppintás lett a OneUI7, bazári csicsa, haszon nélkül. 🤷🏻♂️ -
TODI1111
veterán
-
válasz
razzorr #15594 üzenetére
Teljes feltöltés óta megy 38 órája, van benne 6 óra kijelzős használat, amellett telefonáltam is elég sokat, 2 SIM és még 46%-on áll az akkumulátor. A böngészésnek nagyjából csak a fele ment mobilinternetről, Wi-Fi hálózaton is lógott a telefon, amikor otthon voltam. Az előző szoftverrel is elég jól bírta, de ennyit azért nem tudott.
-
razzorr
őstag
Hát nem tudom kinek milyen az új szoft,de nálam merül a teló a zsebben is mint a titanic.
-
vadászcsiga
félisten
A kijelző jobb vagy bal széléről eddig is élő lehet hozni a multitaskinget ha kicsit vissza, utána rögtön felfelé csusztatjuk az ujjunkat?
-
Vikooo
addikt
Zarkepernyon már nem érhető el a kompakt alkalmazás értesítés? Csak ikon van (ami 3 értesítést mutat a legfelső allapotsavon) vagy a kártyák.
-
Dika22
tag
Sziasztok! One UI 7-el kinek milyen lett az üzemidő? Egyenlőre még nem mertem felrakni 😊
-
qltsar
veterán
válasz
gyuri81 #15579 üzenetére
Van esetleg tobb profil a telefonodon? Az meg bezavarhat, ha az elsodleges profil alatt nincs fent az alkalmazas, de a masodikra felraktad.
Teljes torleses ujratelepitest probaltal? Viszonylag kockazat mentes, ha csinalsz egy biztonsagi mentest a beallitasokrol, ezzel elvileg triggerelodne az engedelykereses popup.
-
waszabi07
aktív tag
Én elengedtem újra a 24u-t. Alsó része ennek is szét kopott a toktól. Vicc a minősége komolyan. Egy telefonom sem volt még ami így kopott pedig mindet kb ugyanolyan normálisabb tokkal használtam.
-
emre33
addikt
Háttérképen fekete, témám sötét, de a menü háttere nem teljesen fekete, olyan szűrkés
Ezt lehet valahol állítani? Zavar.... Kösz
-
Akkor teszek egy próbát, mi baj lehet
Nagyon sok kihasználatban hely van jelenleg ezen a baromi nagy kijelzőn.
A dokk és az felette lévő ikonsor indokolatlan nagy térközt használ.Az alsó dokk oldalra való lapozgatása fájó pont :(
A wideget-et nem igazán érnek ki a kijelző széléig oldalt.
Valamelyiken lehet orvosolni esetleg?
-
Jadro
veterán
válasz
gyuri81 #15563 üzenetére
Próbáld ki a buta gyárit, már elég sokat okosodott. Nem mellesleg én is Nova fan voltam. Még fent van, de most nem az van belőve alapértelmezettnek egy ideje. Persze még mindig lehet olyan igényed, amit a gyári nem tud megoldani.Nem azt mondom hogy jobb a gyári már mint a Nova, csak hogy van változás bőven. Aztán mégis csak a rendszer része.
-
-
dnelb
veterán
válasz
LosBlancosRM #15548 üzenetére
de rossz nézni. kb pont a oneui7 lényegét bukja így az ember,a non linear animációkat. amúgy is, novat használni 2025ben...
-
Eskü nem találom...
-
Armahun
addikt
válasz
gyuri81 #15556 üzenetére
Igen működik. A kisegítő lehetőségekben van még engedélyezve a Nova.
De duplakoppos zárás van a rendszerbeállításokban is. A kisegítő lehetőségek kéz és egyéb mozdulatoknál.
Nekem akkor is lezár, ha ez ki van kapcsolva és a többi gesztus is működik amit használok.
Ott nézz szét a kisegítő lehetőségek- speciális hozzáférés részben, hogy engedélyezve van e a nova.
A naptából a samsung helyett kitettem a google naptár widgetét az jól jelenik meg, csak sajnos nem átlátszó.. -
MadMancs
veterán
válasz
nincsnév007 #15551 üzenetére
OneUI óta nincs is rá szükség szerintem. TouchWiz esetében még jól jött. :)
-
nincsnév007
addikt
utoljára android 2.3.3-n használtam launchert.
-
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #15548 üzenetére
Android 10 ota ez van a gyartok tobbsegenel, itt is irtam mar errol, de nem ertette a tobbseg.
Nem csak ilyenkor fagy le amugy a kepernyo, hanem home gesture eseten is.
Osszes thrd party launcher, es Android 10+ telefon (Kiveve Android 12-ig OxygenOS).
Konkretan semmit nem tudsz csinalni kb. fel masodpercig a kijelzon kiveve talan a Status Bar-t a tetejerol lehuzni.
3 megoldas van:
- Valtasz 3 gombos navira
- Root -> Magisk -> Fluid Navigation Gestures
- Lassa(bba)n hasznalod a telefont, es nem veszed eszreKb. 10 evig hasznaltam Nova-t, de ez az akadas, meg neha az animacio szaggatas jobban zavart, mint atterni One UI home-ra, ezert is jottem vissza Samsungra anno OnePlus-rol.
-
Szatee
kezdő
válasz
tal-garius #15526 üzenetére
Lehúzod teljesen a Gyorsbeállításokat, majd jobbra fenn a ceruza ikon, utána balra fenn a Panelbeállítások opció
-
kungzi
veterán
Üdv
A gyári launcher-nél nem lehet valahogy beállítani, hogy az alkalmazás ablakban lehessen vízszintesen görgetni? Nekem ez a függőleges nem jön be...
Köszi előre is
-
gerner1
nagyúr
válasz
pg1966 #15541 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. Idő kérdése, és osztani fogják arra is.
Amúgy, szerintem oda is ugyan az a *4BYCG release fog érkezni. Ezt arra alapozom, hogy eddig (korábbi tesóknál is...), a Samu minden főverzió, és ONE UI verzió upgrade -nél is ugyan azt osztotta minden régiókódra.
Ezért említettem tegnap a #15379 -ben, a *3AXH7 -es release -t . Mert itt, S24U -n, eddig az az alkalom volt (akkor ONE UI verzió upgrade) .Utána pedig, majd valszeg megint eltérőeket fognak osztani, az aktív-CSC szerint .
-
tms+
aktív tag
válasz
donjohnson #15535 üzenetére
annak semmi köze a Google keresőhöz, az az App Libraryban van, nem lehet kikapcsolni
-
válasz
LosBlancosRM #15531 üzenetére
De ezt hol tapasztalod? Nálam villamgyors.
-
gerner1
nagyúr
válasz
pg1966 #15537 üzenetére
A 7.0 (*4BYCG) előtti, utolsó droid14 -es OXM release -ek :
- INS : S928BXXS4AYB7
- EUX : S928BXXS4AYB2Amennyiben, most a telód azt a release -t írja, ami az INS -hez(⇑) van jelölve, akkor talán érted.
Az OTA szerverek pedig, most is azt ellenőrzik, amit eddig is. Azaz:
. Mi az aktív-CSC (?), és ahhoz, mi(?) a készülék aktuális firmware -ét jelölő 4db komponensének kódsorai.Jelenleg pedig, csak akkor szolgálnak ki, ha az aktív-CSC = EUX (illetve olyan régiókódok még, amelyekre már osztják a 7.0 -ás release -t..), és a készüléken futó OXM release az, amelyet korábban osztottak is EUX -ra.
A *S4AYB7 -es relese -t pedig, nem osztották korábban EUX -ra.
-
BogyóBP
addikt
Nos nem sikerült a kamerát gatyába rázni a one u 7 el sem úgy tűnik ez már így marad.
-
gerner1
nagyúr
válasz
pg1966 #15528 üzenetére
Mea culpa, nem voltam tegnap kellően körültekintő.
Mivel, INS -re is már eltérő OXM release -eket osztottak az utolsó ~3-4 alkalommal, azért másik OXM release -en vagy, mint akik EUX -on voltak végig. Ezért nem tölt le neked semmit most sem, miután visszaálltál INS -ről .
Szóval, ha nem akarsz várni még néhány napot, akkor marad a 7.0 -ás OXM firmware lehívása EUX régiókóddal (PC -vel) & az ODIN -os lehetőség . Ez, most is garantáltan eredményt ad.
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni ezt a keresőt hol tudom kikapcsolni mert nem találom.
Köszönöm! -
LosBlancosRM
őstag
válasz
qltsar #15529 üzenetére
Az biztos, hogy 27-ben kinyílik számomra a világ, és nagyon nem biztos, hogy Samsung lesz a következő telefonom. GL se ér annyit. Ma megnéztem az új Xiaomi ultrát, nagyon bejön. Vivo X200p viszont csalódás, szerintem rusnya.
Remélem a kínaiak nem állnak le a fejlesztéssel. -
-
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #15521 üzenetére
Oram, fulesem Samsung. Szerettem volna "ekoszisztemaban" maradni, OP-rol jottem, elotte Huaweirol.
Ennel nagyobb lokest nem tudok elkepzelni arra, hogy valtsak.
Figyelem a bootloader verzio valtast, amire mar lentebb felhivtak a figyelmem.
30 perccel ezelott nyomkodtam kb. 10 percre az S25+-t.
Ugyanugy jelen vannak a "bugok" ahogy nalunk is.
-
pg1966
senior tag
Visszaálltam INS-ről EUX-ra, de úgy sem talál frissítést, mindenkinek elérhető már EUX-nál?
-
A zárolt kijelzőn a értesítések fekete háttérrel jelennek meg. Hol lehet ezen állítani, hogy pl áttetsző legyen?
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
subset #15508 üzenetére
4. Semmi közöm hozzá, csak "úgy" kérdeztem.
5. Telefonodban van, ami pedig hozzád van kötve a megvétel óta.
Pont ma igényeltem a Dáp-ot, nekem nem fáj, semmi engedély nem kell neki, a kamera is a regisztrációhoz kellett csak. Megszűnik az ügyfélkapu+ is, szval muszáj lesz előbb utóbb. -
LosBlancosRM
őstag
Elő értesítés kis sz*rját a statusbaron nem lehet kikapcsolni? Ha az élő értesítést kikapcsolom, viszi magával az összeset(redőnyön, lezárt képernyőn se lesz).
-
pontyos
senior tag
válasz
Atish19 #15519 üzenetére
Hm, nem vettem észre hasonlót, hétvégi családi összejövetelkor csináltam pár benti képet, hagy némi kívánnivalót, de délutáni fényben, lámpa nélküli nem annyira rossz. Fókusz megfelelő. Viszont a közeli, "makró" inkább problémásabb, segéd ki be kapcs természetesen, néha olyan mintha tévesztene
-
Vikooo
addikt
Eddig is csak max 3 ikon látszódott az értesítési sávon, az óra mellett? Utána már csak a potty van, hogy több is van....többre emlékszem.
-
dnelb
veterán
-
pontyos
senior tag
Srácok!
Fotó tesztet csinált már valaki? Bármi irányú változás? -
subset
senior tag
válasz
LosBlancosRM #15435 üzenetére
1. persze
2. nem tudom
3. remélem és szerintem nem
4. azt csak privátban mondom el ha kéred
5. van mindenem de nincs bennük gps
Önként nem telepítgetek ilyen szarokat -
qltsar
veterán
válasz
nincsnév007 #15502 üzenetére
Vagesz, dual SIM-em van, aki fontos, az valamelyiken eler.
Amugy egy jo ideje nem volt elerhetetlensegi problemam, valoszinuleg fejlodott a szoftver es a szolgaltato is, de tudom, hogy mirol beszelsz.
-
hcs57
addikt
Hova lett a gyorsbeállítások? Felülről nem lehet lehúzni.. megtaláltam.. nem mindegy holhúzod le.
-
Vikooo
addikt
DIY Home elég komoly szinte határtalan home screen testreszabast nyújt.
-
nincsnév007
addikt
válasz
qltsar #15492 üzenetére
erre figyelj, mert ezt én is csináltam, hogy repülő üzemmód és vowifi, de sokszor nem tudtak elérni. És egyszer itthon is, mondom megpróbálom meg csörgetni magamat anyukám telefonjáról, és nem sikerült, ki se tudott csörögni. azóta ezt nem csinálom, most csak simán be van kapcsolva vowifi így működik, jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Gumi és felni topik
- Ingatlanos topic!
- Ukrajnai háború
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest