- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Essien
aktív tag
-
Essien
aktív tag
Általában samsungom van , időnként kitérek iPhone,pixel ,xiaomi felé. Kamerában nekem egyedül a pixel vonal hozott fejlődést. Mozgó témát szinte csak azzal tudtam normálisan fotózni. Viszont az meg másban nem tetszett. Így hogy én cserélgetem másra is számomra tökéletesen kiderült hogy kb 5 éve egyik gyártónál sincs különösebb fejlődés. Én hülye vagyok és mindig cserélek de semmi értelme. Képekre visszatérve itt nem a hardveren múlik csak a kép minősége hanem sokkal inkább a szofveren ami feldolgozza.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest