- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rhunseeker
tag
válasz
Gery0505 #8244 üzenetére
Nekem nincs ilyen problémám a K@H-nál mert itt konkrétan a telefon a 2. lépcső
Telefonon aktiválni az ebankot ugye vagy csak előzőleg aktivált telefonnal lehet, vagy 2 olyan kóddal ami jelenleg fogalmam sincs hol található megAztán még gépen belépni is csak úgy tudsz az ebankba, hogy telón bescanneled a qr kódot és azonosítod magad ujjlenyomattal. Szóval náluk ilyen kódos mizéria sehol nincs, az online fizetés megerősítése is appon keresztül megy.
-
-
rhunseeker
tag
válasz
Gery0505 #8196 üzenetére
Én használom a Link to Windows-t már vagy fél éve, de nem találkoztam még ilyennel. Mi az, hogy a gépen is megjelenik a számsor?
A telefon kijelzőjét is max akkor tudod látni, illetve irányítani, ha a telefonon előtte leokézod.
Illetve, miért nem használsz ujjlenyomatot bejelentkezni ilyen appokba?Szerk: Közben rájöttem, hogy valszeg a bank által küldött sms-re és abban lévő gondolsz?
-
szabeska
addikt
válasz
Gery0505 #8196 üzenetére
Töröld az alkalmazások adatait a Beállítások -> Alkalmazások -> Windows-kapcsolat, illetve Windows-kapcsolat szolgáltatásban, akkor elfelejt mindent.
Tiltani (bármilyen appot) ezzel a programmal tudsz pc-vel: [link]
Bár felesleges tiltani, csak ki kell kapcsolni a beállításokban (keresőbe beírod hogy "windows" és ki is dobja:
-
-Maci-
addikt
válasz
Gery0505 #8196 üzenetére
Szia,
Gondolom az alkalmazás kezelőben próbáltad az appnál adaatok törlését és az app eltávolítását... Gondolom nem sikerült, nem tudom miért.
Magát az Androidot törölni majd újra telepíteni szerintem nem egyszerű. Plusz szerintem garancia vesztéssel járna.
Teló oldalról elég, ha nyomsz egy fr.-recovery-ből.
Azt nem tudom, hogy ezek az adatok hova mentődhettek fel az éterbe.
A pc-hez nincs tippem. Ja, de van, a saját véleményem: el kell felejteni ezt a winfos-os árnyékvilágot. Egyrész egy rakás szar, másrészt meg felesleges 2 (vagy több) rendszert bealkni 1 fő részére! Ott a mobilod, fogsz egy USB C-t és kint van monitoron. Minek még egy, főleg ha szar is? -
thomas92
aktív tag
válasz
Gery0505 #7198 üzenetére
Amióta a Telekom bevezette a mobilelőleget, de 2017-ben már biztosan így volt, hogy az előlegből vonják le a havi díjat és addig nem fizeted a szolgáltatást (hang+internet), de a készülék részleteit fizeted ugyanúgy. Az oldalukon is több helyen is le van írva.
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/918/milyen_esetekben_kell_mobil_eloleget_fizetnem__es_a_kifizetett_eloleget_mire_hasznalhatom_fel_
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3716/mit_kell_tudnom_a_mobil_elolegrol_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
-
gretzky77
veterán
-
-Maci-
addikt
válasz
Gery0505 #7083 üzenetére
Szia。
Hát elég sok mindent lehet állítgatni。
Igazából én is csak tegnap óta kísérletezgetek vele。Jelenleg nálam így néz ki:
Azt hiszem nem kell hozzá feltétlenül a goodlock。 Csak abban vannak felsorolva az elérhető modulok。
Amit a Keys cafeban állítasz az lesz automatikusan a gyári billentyűzeted。Nem kell mást tenned。 -
Sumptuous
senior tag
válasz
Gery0505 #7048 üzenetére
Ha esetleg valamiért nem menne: a gyári billentyűzethez is elérhető egy KeysCafe nevű GoodGuardians modul, amiben szintén lehet állítani, milyen kiosztást szeretnél. Pl: gyorsan ezt csintáltam: [kép] Elég kezdetleges, de szépen is lehet.. Illetve mindent(!) lehet benne állítani. A gombok szélességét, magasaágát, ki lehet cserélni
gombokat, emojikat stb. [kép] Illetve van egy vizuális része is. Én nagyon szeretem, ajánlom!Szerk: Nem akarok itt boomerkedni, de azért egy billentyűzeten az ember begépel elég érzékeny dolgokat is (jelszavak, banki dolgok) nem biztos, hogy egy random ilyen apk fájból elérhető billenytyűzetet használnék a gyári megoldás helyett!
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Gery0505 #7048 üzenetére
Egy kis Update: Sikerült megtalálnom a Neten a 7.2-es verzióját az Xperia keyboardnak, [link] innen sikerült letöltenem, és telepíteni a telóra. Tökéletesen működik.
Azért szeretem, mert be lehet állítani az ékezetes karaktereket is, és sokkal gyorsabban lehet gépelni vele. Használjátok egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest