Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Aktív témák
-
nagygabe
csendes tag
Régebben HTC készülékeket használtam, azoknál mindig bekapcsolva hagytam a GPS-t és a vezetéknélküli pozíció meghatározást is. Ha indítottam egy olyan programot, ami használta a gps-t (pl. gmaps), akkor minden egyéb beavatkozás nélkül szépen működött is. Az aksi sem merült, mivel a gps tulajdonképpen csak akkor ment, amikor a program használta.
SGS2-nél viszont ugyanezekkel a beállításokkal nagyon gyorsan merült az akku, óránként átlag 3%-ot. Próbálkoztam mindenfélével, pl. kiderült, hogy a Go Launcher EX elég sokat fogyaszt, szemben a LauncherPro-val. Durva különbség akkor jelentkezett, amikor kikapcsoltam mindenféle pozíciómeghatározást (gps-t is). 1% alatt marad óránként a merülés. Még nem próbáltam, hogy ezek közül a pozíciómeghatározásokból pontosan mi fogyaszt sokat...
Ezen nagyon meglepődtem. Hardveres különbségből adódhat, vagy ennyire más a szoftver a két gyártó telefonján? Lehet, hogy más rommal nem így működik?
Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest