Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kutkut

    addikt

    válasz Cyberpunk #57948 üzenetére

    Az iOS billentyűzete elbújhat a mai droidos billek mögött. Ezekhez képest alig tud valamit korrigálni, és ha javít valamit, azt is rosszra. Pl az igekötös szavakat mindig kettészedte. Úgyhogy - egy gyors próbálás után - az volt az első dolgom, hogy kikapcsoltam. Bár most kipróbáltam, és egyet se szedett ketté... Lehet, hogy tanult tőlem az elmúlt fél évben. :F Ezért mondjuk jár a piros, de alapból sokkal butább, mint a droidos társai.
    Egy dolog tetszik benne, a kinézete. A betűk szépen el vannak különítve egymástól, és nincs is mellettük semmi sallang (pl ctrl+ karakterekek, írásjelek). Szerintem az telefonméretben csak zavaróbb, mint hasznos, elvonja a figyelmet a betűkről, amit azért jócskán többet használ az ember.
    Mondjuk tabletre pont jó ez a billentyűzet (az automatikus javítás kikapcsolása után). Szerintem ekkora méretben úgyse állsz le swipe-olgatni, hanem leteszed magad elé, és két kézzel gépelsz, mint pl pc-nél. A gyors ékezet is nagyon király, így tényleg olyan, mintha teljes magyar kiosztása lenne, tabletre tényleg nem láttam még jobb billt. :D
    De mobilon (iPhone-on) gyors ékezet sincs (igaz, JB után megoldható), és olyan kis méretben jól jönne az automatikus javítás csak kár, hogy olyan buta, legalábbis vannak nála sokkal okosabb megoldások is a play store-ban. :)

    Meizu MX3 32GB

Új hozzászólás Aktív témák