Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jack Oneill #8045 üzenetére
Igen, azt már nem fogod tudni tovább használni, ha valamiért vissza akarsz állni újra fizikai SIM-re,akkor a szolgáltató ad neked a boltban egyet és a számodat ráprogramozzák.
-
válasz
Jack Oneill #8045 üzenetére
mindent lassan csináltam, nehogy valamit elnézzek. és csináltam pár screenshot-ot, mert a voda felületén kaptam meg a pinkódokat is. kb 10 perc volt az egész és 1€-ba került. nekem azt irta a rendszer, hogy éjfélig még lehet menni fog a régi kártya de a tiltást már megcsinálták. a régi kártyán még volt térerő, az eSIM-en még nem. kb 2 perc múlva mikor már nem jött több értesítő sms a vodától akkor úgy gondoltam, hogy újraindítom inkább akkor rögtön a telefont, nem várok éjfélig. ezután már a régi sim nem mutatott térerőt, csak az eSIM. ezután kivettem a régi sim-kártyát a telefonból, kimentem a konyhába és bedobtam a szemétbe
Új hozzászólás Aktív témák
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- Autós kamerák
- Canon EOS DSLR topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest