Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
matolás
újonc
Sziasztok! A Samsung TV-m bekapcsolása után nem történik két napja semmi, csak pirosan villog a jelző. Négy villanás, szünet. S ezt folytatja. Hangja még volt tegnap. Mi lehet a hiba?
-
törölt tag
Üdv mindenkinek. A topicrecycling miatt nem nyitok újat ha nem baj.
Van egy 72-es képcsöves szörnyem.
Rá lett kötve S-videón egy számítógépre, és azóta a kép szélei kilógnak minden irányba. Ez kb olyan mértékú, hogy az rtl logó már csak félig látszik.
Szervízkód van, de mit állítsak?
Resetre nem dobta vissza a régi állapotot. -
robi2222
csendes tag
sziasztok
Légyszi megtudnátok sürgősen mondani hogy hogyan kel belépni egy samsung ps50c6500 plazma tv szerviz menüjébe,és hogy ott melyik az idő.Belépni már sikerült csak az időre nem tudok rájönni.Azért nagyon sürgős mert ma vetem a tv elvileg újnak de kibontás után használtnak tűnik és még reggeli vissza tudom vinni ha használt volt .Az a baj ,hogy kéz alól vetem olcsón és utána nem biztos hogy visz veszik. -
evimami
csendes tag
helló
Most regiztem és szerenék tanácsot kérni , hogy van egy samsung cw28D83N számu tv m és a színe elég sokszor el változik piros, kék ,zöld, sárga ,stb egyszer volt kint nálam egy szerelő és a távirányíton keresztül álította be ugyanezt a problémát tudna e valaki segíteni benne ,hogy hogyan tudnám én is úgy beálItani. Mert ha az álitom a távirányitón a kép beálitást akkor jo a kép és utánna megint át vált más szinre. -
DagadtNinja
csendes tag
válasz
DagadtNinja #14 üzenetére
Megtalaltam a kombinaciot, ha valakit erintene:
display, menu, mute, power on -
DagadtNinja
csendes tag
Sziasztok,
az lenne a problémám, hogy van egy Samsung CW-28D83N tevém, és nemrég elszállt egy IC, ami a bemeneteket vezérli. Ki is lett cserélve, csak a kép kicsit kilóg alul. Felhívtam a szerelő ismerőst, aki csinálta, és amlítette ezt a service menut, hogy állítsak rajta. El is mondta, hogy mit kell állítani, csak nem találom a módját, hogy bele is tudjak lépni.
Ez a módszer nem működik ebben a topikban írtatok.
Segítsetek ha tudtok, köszi
[Szerkesztve] -
b@rna
csendes tag
Sziasztok !
Nemrégiben vettem 1 Samsung CW-29Z408P típusu tv-t, a gondom az, hogy nem tudok belépni a szervízmenübe kikapcsolt állapotban (info-menu-mute-power).
Mi lehet a probléma ?
Segítségeteket előre is köszönöm ! -
zavart
csendes tag
sziasztok.
nekem egy samsung cw-29m166t tipusu tv-m van,amivel egy olyan problémám lenne,hogy a felső része középen lefelé lejt.
mintha mágnes lenne rajta.
és ittott a képernyő is sötétebb kicsit.
nemtudjátok,hogy milehet baja?
előre is köszi -
piszta
tag
sziasztok kéne egy nagy help!
A feladat. Kábel TV-t rádugtam a TVre és kép csak akkor volt ha benn voltam a csatorna menüben, ha onnan kiléptem csak hangvolt és TXT. Na bemásztam a service menübe, hátha találok ott vmi okosságot. S annyit okoskodtam, hogy sikerült vmi oylan funkció kiválasztanom, melyne hatására a TV nem csinál egyebet csak olyan hangot ad ki mintah a csatornát váltogatná. Fekete kép és ennyi. Nem reagál semmire.
Lehet ezzel tenni vmit, hogy szervizes bácsit ne kelljen hívni? -
strami
csendes tag
Szia!
Nekem szakasztott ugyanez a gondom (most örököltem egy Samsung cw29m204vrxxec-t). A régi egy Sony Trinitron, amin minden irányban többet látok.
Ha jutsz valamire, légy kedves tedd közzé, mert engem is érdekel. Azimént hívtam az ügyfélszolgálatot és a szervizet, de nem tudtak hozzászólni. engem is meglep, maga a jelenség is, és az is, hogy nem lehet állítani rajta menűből.
Üdv,
S -
dpe8
tag
Nem is tudim igazán hiba-e de engem nagyon zavar. A tv-n (SAMSUNG CW 29M066) a kép nem teljes. A széleinél és alul és felül is hiányzik belőle. Egy másik készüléken ellenőriztem és tényleg így van. Rákötöttem mind2-re egy dvd-t és ott is látszik.
Vajon mi lehet a gond. beállításoknál nem tudok rajta állítani.
mellékelek két képet (sajna a fényképezőm nincs itthon csak telkó van de asszem ezen is látszik):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel találgatós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest