- Socket AM5-ös Pro WS alaplapot mutatott be az ASUS
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Igazából mind1 is, hogy mi hibázik, nem? A lényeg, hogy sokféleképp kaphatsz hibaüzenetet...
-hibázik a processzor
-hibázik a memória
(-hibázik az alaplap, bár ez valószínűtlen, ritkán hibásodik meg mem. slot)
Szerintem próbáld meg mondjuk így:
Proci szorzót visszaveszed, hogy jó alacsony legyen az órajel, mondjuk ~1800. Elkezded emelni az FSBt, hagyod a memóriát szinkronban. És mindig tesztelgetsz. Szerintem ezek a modulok viszik a 430Mhz-t simán, nekem uilyen modulok vannak dual-ban és 440en mellek. Tehát, amikor látod h mi a memória vége, elindulhasz a szorzóval is felfelé, és ,eglátod, hogy hol kezd el hibázni, ekkor már a proci miatt.
Soxerencsét! :)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest