Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Tuning kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
Meg nem mindegy, hogy mit mér?
Nekik kell az értékeléshez, bár így én sem látom értelmét. És nem hiszem, hogy az UPCnél lennének olyan scriptek, hogyha valaki a speedtestre megy rá, akkor oda kitolom a max sávszélt 
Egyébként nekem amikor nem ment a net régen - hálózati hiba volt nálam - akkor sokkal fontosabb volt a packetloss, és társai..De félreértés ne essék, én is veled értek egyet, hogyha azért csinálják, hogy a sebességet teszteljék, akkor miért nem méri ki a maximumot?
Bár én is - mint sokan szerintem - a potya router miatt csinálom. Szülőknek jó lesz majd
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin topik
- Tuning kezdőknek
- OTP Bank topic
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekik kell az értékeléshez, bár így én sem látom értelmét. És nem hiszem, hogy az UPCnél lennének olyan scriptek, hogyha valaki a speedtestre megy rá, akkor oda kitolom a max sávszélt