Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
Meg nem mindegy, hogy mit mér?
Nekik kell az értékeléshez, bár így én sem látom értelmét. És nem hiszem, hogy az UPCnél lennének olyan scriptek, hogyha valaki a speedtestre megy rá, akkor oda kitolom a max sávszélt 
Egyébként nekem amikor nem ment a net régen - hálózati hiba volt nálam - akkor sokkal fontosabb volt a packetloss, és társai..De félreértés ne essék, én is veled értek egyet, hogyha azért csinálják, hogy a sebességet teszteljék, akkor miért nem méri ki a maximumot?
Bár én is - mint sokan szerintem - a potya router miatt csinálom. Szülőknek jó lesz majd
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Óra topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekik kell az értékeléshez, bár így én sem látom értelmét. És nem hiszem, hogy az UPCnél lennének olyan scriptek, hogyha valaki a speedtestre megy rá, akkor oda kitolom a max sávszélt