- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- Milyen TV-t vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Na akkor..... Megrendeltem ezt a vackot. Ezelőtt a szelessav.net oldalon mértem a sebességeket. (ez máris válasz a kérdésre) most ugye megjött az eszköz,valamikor ma aktiválták. Most szelessav.net-en megnéztem miket mért,és már nem azt írta mint eddig,hogy "digi net" hanem hogy nmhh mérő box. Most ennek a mért sebességeit mutattam meg képen. Viszont a gépem ki volt kapcsolva,amikor ezeket mérte. Most csinálok egy mérést gépen,kíváncsi vagyok,akkor is ezeket a közel 1gigás sebességeket fogja-e mérni....?! Ha igen,a megint csak jön a kérdés,a mérőeszköz beiktatása előtt a fent nevezett oldal miért nem ilyen értékeket mért? Nem vágom.
Tehát: Most gépen mért sebesség: 555,90Mbit/s, 317,15 Mbit/s Tehát a szoftveres mérés szerint ennyi. A hardweres mérés szerint pedig az 1 gigás. Ergo megkapom az 1 gigás netet. Csak az eszköz nélküli mérés ezt nem tudja mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Új Lenovo Yoga Slim 7 -Copilot+ PC Snapdragon X1E-78-100 -14,5" 3K touchscreen OLED érintőkijelző!
- Iphone 12 Black 128gb, 100% aksi, FÜGGETLEN
- Playstation Portal - Sony garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest