- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark 11 eredmények
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3DMark Vantage eredmények
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
vargalex #2498 üzenetére
Na akkor..... Megrendeltem ezt a vackot. Ezelőtt a szelessav.net oldalon mértem a sebességeket. (ez máris válasz a kérdésre) most ugye megjött az eszköz,valamikor ma aktiválták. Most szelessav.net-en megnéztem miket mért,és már nem azt írta mint eddig,hogy "digi net" hanem hogy nmhh mérő box. Most ennek a mért sebességeit mutattam meg képen. Viszont a gépem ki volt kapcsolva,amikor ezeket mérte. Most csinálok egy mérést gépen,kíváncsi vagyok,akkor is ezeket a közel 1gigás sebességeket fogja-e mérni....?! Ha igen,a megint csak jön a kérdés,a mérőeszköz beiktatása előtt a fent nevezett oldal miért nem ilyen értékeket mért? Nem vágom.
Tehát: Most gépen mért sebesség: 555,90Mbit/s, 317,15 Mbit/s Tehát a szoftveres mérés szerint ennyi. A hardweres mérés szerint pedig az 1 gigás. Ergo megkapom az 1 gigás netet. Csak az eszköz nélküli mérés ezt nem tudja mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest