- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
7Heads Drago
veterán
De mivel ez csak SOS így nem fogsz sms-ezgetni.
Aki akart eddig is túrázott. Az offline térképekkel nem nehéz. Na meg az erdő a csendről szól szerintem. Nem értem minek oda digitális a világ? Persze van aki ott is a Spotyt akarja hallgatni...Személy szerint én ezt csak egy felesleges drágító tényezőnek tartom mivel nagyon kevesen fogják használni.
-
rep3at
őstag
Ez a műholdas kommunikáció dolog meg olyan hogy már nem tudnak mit kitalálni kb. Kíváncsi leszek hány ember fogja kihasználni. Bár inkább ne kelljen ugye de én egy átlagembernél nem tudok olyan élethelyzetet elképzelni hogy szüksége legyen rá.
A témánál maradva: Én megtapogattam az újabb Ultrákat, hát semmi extra. Biztos nem váltanám le azért a pár változtatásért.
Mondjuk az vicces volt hogy mikor felmentek az árak a tudjuk mi miatt akkor használtan drágábban el tudtam volna adni a telómat mint amennyiért újonnan vettem. Ilyen sincs gyakran..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legendás toll a helyén marad, akárcsak az alacsony memóriakonfiguráció.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest