Új hozzászólás Aktív témák
-
maxcooper
tag
Halli kormány tulajok!
Sorry az új topic-ér, de már irtam közösbe is de eddig semmi...
Van egy Saitek R440 FFB-s kormányom és lenne lehetőségem lecserélni egy Logitech Formula Force EX wheel-re!
Megéri? Nem a ''név'' miatt hanem ténylegesen.... (..lesz*rom hogy logitech ha nem jön be...)
Nekem a Saitek naon bejött, mind viselkedésre, mind ergonómiára....
...nem beszélek arról hogy kicsit kotyogós (még jobb az Engine effect) meg hogy a műanyagok egymáson való siklása néha enyhe zajokat hallat
Szóval én meg vagyok vele elégedve és a kormányváltó is bejött...
Tudom nem egy MOMO, de a Logi FF EX-sem az...
Szóval az érdekelne hogy akinek van ilyen Logi-ja (kérem ne fényezze a sajátját ha nem ismeri a Saiteket mert így én is írhatnék k*rva jókat a Sai.-ról) irjon már véleményt hogy mégis mittakar a dogoz és mennyire masszív mennyire erős a Force valamint millyen az ergonómia....
...de tényleg kérem az olyanokat akinek nem volt még más kormánya csak a szóbanforgó Logi az ne írjon mert ő még elfogult lehet a sajáttal kapcs. (...mint talán én is)
Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Gitáros topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Szinte új 10 napos Ps5 Slim 1TB Lemezes 5év garival (Euronics)
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest