- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bali27
addikt
100% hogy nem a grafikai mod miatt van. Ugyanis amikor kivettem akkor is rossz volt. Meg külföldi frumokon utánnanéztem. Rengetegen mondták hogy bnekik bevált. És ha utánnanézel akkor magyar fórumokon is irták hogy bevált. MOndom nekem is bevált.. Amig ott vagyok lent az első pálya elején a kereskedőnél ott lent olyan gyors mint az álom. MOndjuk highon nyomtam eddig is 7600gt vel akadás mentesen ment.,NEm az a magyaritás ami neked van... Majd megnézem azzal.
-
1. a magyarításhoz szükségeltetik az ''1.sok0 1''-es patch.. gondolom ezt feltetted meg a magyarosítást és azóta csinálja... valszeg a magyarosítás jól el''olyanmintamalacfarka'' a játék fájljait és ezért...
(de majd vki tapasztaltabb segít ha tud)
2. ott minden valószínűséggel megöltél egy olyasvalakit, akit nem igazán kellett volna hidegre tenni... lehet hogy nem láttad, mikor lelőttél véletlenül egy havert (pl egy nagy csatában)... de mivel azt mondod hogy egyik load után változott csak meg, erre azt tom mondani, hogy mikor lelősz valakit nem biztos hogy rögtön megváltozik a reputation-öd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest