Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
igazad van, nem berill van ghostnál. most már értem, miért nem volt jó zaharovnak a berill

Borge: átnéztem az összes ládát, de nem találtam berill-t, csak egy sárga tudományos göncöt, amilyent zaharov is adott. az viszont nem ládában volt, hanem egyből a lépcsőnél, amin lemegyek a kapcsolgatós terembe.
persze lehet, hogy a patchektől és a nehézségi szinttől is függ, hol-mit találsz -
Borge
csendes tag
Ugyanott az X16-ban, de már odabent, ahol a kapcsolók közt kell szaladgálni, talán a 2-ik vagy 3-ik szinten egy faládában is lesz egy beril. Rég játszottam az alapjátékkal, de ha emlékeim nem csalnak (márpedig gyakran szoktak) ott is úgy volt.
Érdekességként még megjegyezném, hogy inkább késsel bontsd szét a ládát, mert egyszer jártam úgy, hogy szétlőttem és üres volt. Bár az is lehet, hogy az csak valami bug volt, és mint tudjuk abból akad itt szép számban. De a sok hiba ellenére is király game ez, ennyien nem tévedhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield