- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2 #5113 üzenetére
OLben nem szoktak lenni bugok. vagy ez a baj, vagy az, hogy nem mentem be CNPPre egyből... bár az nem lehet, eddig se szoktam. hát ezvan, jöhet Priboi
-
Valiczkó1
csendes tag
válasz
remington2 #5113 üzenetére
kár pedig lehetne egy vhol mer amit kaptam (vmi zöld ökológus) ez nem igen véd meg hiába van 2 plusz artifact(gyöngysor,éjcsillag) is a gyereknél ami 5-5 védelmet ad rá :S...meg ezen az oldalon: http://stalker.heroesradio.com/Items_Armor.php#Skinner_Anomaly
találtam minden ruháról leírást és itt van az exováznak is leírva egy olyan h a szabadságiaknál lehet venni (ha nem segítünk a dutynak lelőni a lövészt) + van egy iolyan is h a fejlesztett exováz ott van pripyatban....most kezdem el előről azt megpróbálom a szabadságiakat megnyerni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő