Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Mosquitoo #4928 üzenetére
nem tudom melyikre gondolsz, aki hajlandó kiszedni a kezedből a fegyvert, az mind hadonászik... Én egyszer a bárt azért írtottam ki, mert mikor mész a duty hq-ra de nem vagy a haverjuk akkor az őr a homlokodra szegezi az AK-t, pedig nem volt nálam fegyver, és ezen úgy felháborodtam elsőre, hogy fogtam és a fejébe eresztettem a fél tárat, aztán ugye megszólalt a riasztó meg minden, szóval harcolni kellett... akkor próbáltam ki először a vintorezt, kb 600 golyóval, csak 100 fogyott el de egyetlen élő ember nem maradt a bár területén, (a kocsmában se, mert bedobtam két gránátot amitől a két őr megfeküdt, majd mikor lementem, a többiek tüzet nyitottak rám, és mikor kijöttem, a barkeeper kivételével mind utánam is jött, kint meg szépen leszedtem őket... vicces volt
szóval senki ne tartson a homlokomhoz egy AK-t mert bedühödök
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest