Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brent
aktív tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Na most volt valami

Egy hangtompítós ak-74u-val kinyírtam az egész freedom bázist , jó, farmolok viszem a halott freedomok fegyvereit a duty camp-hoz (ott van egy láda abba pakolom) ! Szorgalmasan szállítom a fegyvereket , mivel tudom hogy lassan újra elkezd benépesülni a bázis, beszaladok a freedom főházába ott a raktárba kirámolom a szobát , jön a blowout !! Úgy bexartam mert arra gondoltam hogy most vagy 100 mutáns fog rámrontani én még meneküljek a 20 fegyverrel + 4 freedom suital a tatyómban
kössz ! De szerencsére nem ez történt , villog az ég futok kifele a hídon megölök egy malacot ami megakart csócsálni , felrohanok az egyik őrtoronyba hogy ott majd bevárom a blowout végét aztán jön egybazinagy sugárzás és megöl , ez oké de utána behüjült a játék ... befagyott , lekellett állítanom az alkalmazást 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

kössz ! De szerencsére nem ez történt , villog az ég futok kifele a hídon megölök egy malacot ami megakart csócsálni , felrohanok az egyik őrtoronyba hogy ott majd bevárom a blowout végét aztán jön egybazinagy sugárzás és megöl , ez oké de utána behüjült a játék ... befagyott , lekellett állítanom az alkalmazást
shield