Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut
üzenetére
Köszi a választ, nekem nem jelent meg az a képződmény, de rájöttem, a problémákra. A 64-es motorral való kísérletezésem utáni elmentéseimben több hibát is észrevettem, pl ha kiveszem a tartójából az éjjellátót, vagy a távcsövet, már nem tudom visszatenni, és használni. Vagy az anomália detektor, ami 20-30 méterről jelezte az anomáliát, most csak egész közelről. A kísérletezgetés előtti mentéssel kel folytatnom.
A buszban a doksi csak statisztikát tartalmaz. Pl Mengelej milyen kísérleteket végzett élő embereken, az x-16-ban, stb Érdekes történet, de ők is látták ezt a világító tárgyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Just Cause 3 teszt (PS4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- IPhone 15 PRO MAX 256 GB natúr titán
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- NetApp NAJ-1501-8x 900GB HDD van benne
- Cisco WS-C3850-48PW-S V03 - 48 portos Switch ár alatt
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A buszban a doksi csak statisztikát tartalmaz. Pl Mengelej milyen kísérleteket végzett élő embereken, az x-16-ban, stb Érdekes történet, de ők is látták ezt a világító tárgyat.
shield