- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezowave
csendes tag
válasz
Plazmacucci #7458 üzenetére
Te miről beszélsz?
Az csak 1 oltás volt részemről, mert 1 arc sírt, hogy nem tudja megcsinálni a lopakodós küldetést, és emiatt le is törli a LA-t, nem fog vele játszani. Én meg - kívülállóként - rápirítottam, úgy se tudják sokan, hogy ki vagyok fb-n. Nem bántunk meg semmit, az, hogy pár embernél nem úgy megy a játék és telesírják a fórumot, az belefér. Minden játék bugos, még ha nem is az, tuti nem fog menni hibátlanul mindenkinél... ahány pc, annyiféle kacat.
-
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci #7458 üzenetére
Azért túlzás egyébként erősen amit leművelnek páran. Abban igazuk van hogy túl nagy project volt ez nekik, hobbi szintű fejlesztgetéssel erősen lenne még mit csiszolgatni rajta. Freeplaynek továbbra sincs értelme, miután végigvittük a játékot nem is értem miért nem töltődnek fel a mapok stalkerekkel, főleg az eleinte lezárt területek mint a radar, pripyat, de úgy mindegyik kb. Az ember azért maradna játékban hogy lövöldözzön, gyűjtögessen tovább, keresse a bajt úgymond, de nem lehet találkozni senkivel. Cordonban, Garbagen ugyanúgy 1-2 helyen üldögél 2-3 loner azt ennyi. Pedig meg lehetne oldani hogy a fő sztori lezárása után benépesedjenek az üres helyek, legyenek ellenséges táborok amik mindig respawnolnak, mint pl. SGM modokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged