Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Kinek mi az ingerküszöbe
Én már 1.3003-tól mondom hogy simán játszható. Most becsúszott 1-2 apróság ami idegesítő lehet annak aki türelmetlen, de eddig még most sem futottam bele semmi kritikus problémába amitől azt mondanám hogy rossz a játék. És még mindig sokan elfelejtik hogy tök ingyen van. Kicsit túl nagyok az elvárások sztem. Én elhiszem hogy lassan haladtak vele mivel akik foglalkoznak vele nem ez a munkájuk, pénzt nem kapnak érte, tök ingyen dolgoznak azért hogy nekünk tök ingyen legyen mivel játszani. Így persze hogy kell még neki idő hogy jobb legyen, de most sem rossz már. Ugyanúgy hozza a STALKER feelinget, aki szereti ezt az univerzumot az ebben sem fog kivetni valót találni. Akinek nem tetszik, szvsz az sosem volt igazán STALKER fanatikus és soha nem is lesz az. Vannak hibái, dolgoznak a javításán, próbálják jobbá tenni, el kell fogadni, ennyi. Az hogy becsúsznak hibák biztos nem szándékosan teszik bele őket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én már 1.3003-tól mondom hogy simán játszható. Most becsúszott 1-2 apróság ami idegesítő lehet annak aki türelmetlen, de eddig még most sem futottam bele semmi kritikus problémába amitől azt mondanám hogy rossz a játék. És még mindig sokan elfelejtik hogy tök ingyen van. Kicsit túl nagyok az elvárások sztem. Én elhiszem hogy lassan haladtak vele mivel akik foglalkoznak vele nem ez a munkájuk, pénzt nem kapnak érte, tök ingyen dolgoznak azért hogy nekünk tök ingyen legyen mivel játszani. Így persze hogy kell még neki idő hogy jobb legyen, de most sem rossz már. Ugyanúgy hozza a STALKER feelinget, aki szereti ezt az univerzumot az ebben sem fog kivetni valót találni. Akinek nem tetszik, szvsz az sosem volt igazán STALKER fanatikus és soha nem is lesz az. Vannak hibái, dolgoznak a javításán, próbálják jobbá tenni, el kell fogadni, ennyi. Az hogy becsúsznak hibák biztos nem szándékosan teszik bele őket.