Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Én nem tudom, hogy miért igen vagy nem, de nálam ez volt - ment rendesen nem is egyszer és két különböző gépen is (laptop és PC). Már volt példa nem egy, hogy valami ment nálam és másnál nem, vagy fordítva. De tudni kell mindenek előtt, hogy van akinél úgy működik a dolog, ahogy azt a készítők előírták. Viszont ha nálam nem működik valami és másnál igen, akkor mielőtt farkast kiáltanék, szétnézek kicsit a portámon, mert lehet, hogy nálam van a baj forrása. Rengeteg dolog miatt nem műdödhet jól valami, nem feltőtlenül a játék hibája miatt. Elsőként sokszor maga a rendszerünk a főludas ebben. Valaha én is moddoltam játékot és tudom mennyire rossz érzés , amikor ilyen visszajelzéseket kapunk egy hosszú munka után, és legtöbbször alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest