Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben nincs mit felfedezni. Minden üres. Gondolom a kiadó is annó ezt hozta fel... Vannak tökjó építmények de semmit nem lehet velük csinálni, csak nézni. Kijövök a Sin alagútból, és ott vannak a generátorok, meg titkos csapóajtó, de passzív tereptárgyak, érdektelen. Aztán jöjj rá, hogy valahol van ott egy autó, és akkor ha megtalálod nem kell 45 percet futni csak 10-et autózni!
-
BorgBoss
tag
Teljesen igazad van. Viszont az is igaz, hogy sokat kell úgy menni, hogy sehol nem találsz semmit és nincs egy árva ellenfél sem. Erre gondolt a kolléga. Nekem jóformán nem fagy a játék - kivéve a gyors betöltést. Nem tudom miért. A hangulat zseniális az új pályák tetszenek. Csak az zavar, hogy kevés az ellenfél, kevés a kutatni való, az utak hosszúak és nincs semmilyen ellenfél, aki kicsit izgalmasabbá tenné. Aki volt az már a stalker vadászmezőkön issza sörét segítségemmel. Például nem értem, miért kell a bárba olyan hosszú csigaszerű úton bemenni.
Most én is hagytam pihenni és akciódúsabb módot vettem elő. REBORN 2.53. Csak ajánlani tudom, mert így még nem ijedtem meg stalker játékban.
Én így is csak gratulálni tudok a fejlesztőknek, mert gyanítom, hogy ebből nagyon jó mod fog kifejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest