Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Weor

    csendes tag

    válasz Pet84 #9020 üzenetére

    További tapasztalatok a Revisitedet illetően:

    Nincs kiegészítő felirat. Engem baromira zavar, hogy nem értem, hogy például az átvezető animációknál mit karattyolnak oroszul, mert nincs feliratozva.
    A moddb oldalán a Revisited hozzászólásainál a fejlesztő írta, hogy nincs rá lehetőség, hogy orosz hang + angol kiegészítő felirat legyen.

    Elszomorodtam, aztán eszembe jutott, hogy felteszem a magyarítást, mert ott emlékeztem, hogy a kiegészítő feliratokkal is babráltak. Számítottam rá, hogy nem fog működni maga a magyarítás, mivel a Revisited saját szövegfájlokat használ, ezekbe ültettek át minden szöveget és ezekből olvassa is ki a játék (ha jól láttam, egy csomó xml-fájlban vannak a párbeszédek, de ez igazából lényegtelen, csak dicséretes, hogy vette a fáradtságot és rendbe rakta és át is ültette a szövegezést a készítő).

    Viszont meglepetésre megjelentek a kiegészítő feliratok angolul. Tehát a magyarítás ezt valahogyan bekapcsolja. Öröm, boldogság.

    Cordonban semmi gondom nem volt, minden patent volt, az összes kiegészítő felirat rendben megjelent és nem volt sem crash, sem bármi probléma. A Szeméttelepen viszont tegnap ~6 órányi játék alatt 3x kaptam fekete képernyőt a legváratlanabb helyeken és időben. Például séta közben egyszer csak fekete képernyő és annyi, Feladatkezelőből kellett kilőnöm. De volt, hogy halál után is a quick load-ot megnyomva fekete képernyő és megint semmi, megint a Feladatkezelőből kellett bezárnom, viszont újra belépve már rendesen betöltötte a mentést.

    Kitörés után kaptam ugye az üzenetet, hogy vége a kitörésnek, biztonságosan ki lehet menni, erre 2 lépés után fekete képernyő és újra csak a Feladatkezelő segített.

    Nem látok a logban semmit. Viszont észszerűen átgondolva egyik esetben sem a kiegészítő felirattal lehet probléma, mivel ezekben az esetekben nem volt várható kiegészítő felirat megjelenése.

    Szóval nem tudom, hogy mi lehet a gond. 1x még a legelején, mikor a grafikai beállításokkal babráltam és a játékban állítottam valamit, rányomtam az Acceptre és megint fekete halál és akkor még nem volt telepítve a magyarítás...

    Tegnap este deaktiváltam a Configuratorban a magyarítást és úgy mentem át a Szeméttelepről Agropromba, jött egy csóka, hogy segítsek nekik harcolni, ott halandzsázott oroszul, egy k*rva mukkot nem értettem belőle, mert ugye így nem volt kieg. felirat :(

    Megnézem így, kikapcsolt magyarítással kiegészítő feliratozással, hogy mire jutok. Ha így is lesznek fekete halálok, akkor valami más lesz a gond (én erre számítok), ha pedig nem, akkor mégis a magyarításban lévő kieg. feliratozás a hiba oka és akkor lehet belenyúlok a magyarításba, hogy csak a kieg. feliratokat kapcsolja be... vagy nem t'om, majd még írok, hogy mire jutottam.

Új hozzászólás Aktív témák