- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
senior tag
-
Dhampir
félisten
(#8689) emre
(#8688) PeL
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
(#8694) kekeeci
Jólesett ismét bepillantani a Zóna világába.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
Az eredeti játék 2014-es. A Director's Cut verzióból kiadtak vagy 3-at is 2017 óta, egyikben sem javították az X18 hibát. Emlékszem, hogy az első verzióban is teleport cheattel tudtam csak kijutni.
A szándékos szivatásról még annyit, hogy mikor eljössz a mocsári dokitól, Dead City főterére beraknak 2 Burert meg legalább 1 Controllert, meg többtucatnyi mutánst, amik korábban nem voltak ott. Ki se lehet kerülni, mert a környező mezők is tele vannak mutánsokkal, kénytelen voltam másfelé menni. Mi ez, ha nem szándékos szivatás? -
emre
veterán
válasz Dhampir #8687 üzenetére
Szerintem.....onnét kezdve hogy a tervezett megjelenés előtt a még nem kész játékot egy kollégájuk kiszivárogtatta elengedték a projektet. Még egy darabig rengeteget dolgoztak hogy a hibák ellenére játszható legyen aztán hagyták az egészet.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Zsoxx
senior tag
Az X18 kijutás azóta is bugos? Vagy Dezoék szándékosan szívatják a játékosokat?
-
Pet84
tag
-
kekeeci
senior tag
-
Pet84
tag
Egy javító eszközzel 3x javíthatod meg a kocsit, mindenképp megéri beszerezni, illetve legyen nálad mindig a csomagtartóban. Én is a fehér nivát tartottam meg így egészen a játék végéig, szerintem az a leghaszálatóbb jármű a játékban, és ha új autót kell venned akkor azt elég borsos áron adják. Szerintem megéri folyamatosan szerelgetni inkább.
Nasenscheidewandverkrümmung
-
Zsoxx
senior tag
Sajnos azt bebuktam, a kocsi füstölt már akkor, mikor odaértem. A javítás gomb meg inaktív, gondolom javíthatatlan. Enélkül nem tudok meglógni a helikopter elől, még éjszaka sem.
-
-
nem_tom
őstag
SPOILER
Az bukó. A jelszó pedig addig érvényes amíg el nem veszed a doksikat a főnök irodájából. Utána (már ha marad még belőlük a rajtaütés után) már nem fognak szívesen látni.
A küldetésekből nem fogsz meggazdagodni. Amivel nagyon sok pénzt lehet keresni azok a relikviák és a mutáns testrészek. Főleg ha valamelyik tudósnak adod el őket.
-
Zsoxx
senior tag
Az eleje felé, az X18-as küldinél, amikor a Monolitos besúgó 10k "biztosítékot" kér, azt visszaadja később? A jelszó a Monolit bázisra meddig érvényes, nem tudja valaki? (Előtte még kipucolnám a bandita bázist és eladnám a cucc egy részét, amit ott találtam.)
(Csak azért kérdem, mert elég zavaró, hogy alig adnak megbízást, nem tudok egy rendes suitra valót összeszedni.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
Felraktam a Lost Alphát (moddb-ről letöltve), és a végén mindenféle cuccot kínált még fel telepítésre, pl. Visual C, directX ami ki tudja melyik verzió, meg valami .dll. Ezeket Windows 10 Home-ra mind fel kell rakni, hogy rendesen fusson a játék?[ Szerkesztve ]
-
kekeeci
senior tag
Igazad van, csináltam egy tiszta telepítést és semmilyen felirat nem jelent meg. Aztán elkezdtem turkálni szöveges állományokat, és megtaláltam a magyarítás leírásában a következőt:
'A kiegészítő feliratozást végző mod újraírt változatát is tartalmazza.'
Tehát ha felirat kell, rakd fel a magyarítást, és ha angolul akarsz játszani, állítsd a nyelvet angolrakekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
havenday
tag
Levakartam a gépemről ezt az új verziót, ez nekem így csak szenvedés, nem öröm. Rengetegszer kifagy és ha elkezdtem egy küldetést, márpedig ugye állandóan abban van a játékos, akkor menteni se tudok. Már nem emlékszem, az alap alfában bármikor tudok menteni?
-
Pet84
tag
válasz kekeeci #8654 üzenetére
Így van ezekre a párbeszéd feliratokra gondoltam és pont úgy akarnám beállítani ahogy az uccsó képen van tehát angolul. Az SMS-ek hol vannak nem tudod?
De egyébként furcsa hogy semmit nem találok erről a témáról a neten.
Nekem is amúgy a MODDB-ről van meg a torrent linkről a game.Nasenscheidewandverkrümmung
-
kekeeci
senior tag
Azoknál is megvan a felirat, csak nem ott, ahol keresnéd. Az SMS-ek helyén nézd - az általad linkelt videóban 28:55-nél Farkas - Petruha párbeszéd, 38:30-nál a bandita - zsoldos párbeszéd.
Képmentés a játékból:
- Farkas - Petruha
- Bandita - zsoldos
-Angolra átkapcsolva
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
havenday
tag
válasz ' Tzs , #8649 üzenetére
Felraktam ezt a szép új verziót, nekem folyamatosan fagy, a szövegboxban ezt írja:
Expression : The application has made an erroneous API call that it had enough information to avoid. This error is intended to denote that the application should be altered to avoid the error. Use of the debug version of the DXGI.DLL will provide run-time debug output with further information.
Function : CHW::UpdateViews
File : ..\xrRenderDX10\dx10HW.cpp
Line : 629mi lehet a baj?
-
Pet84
tag
válasz kekeeci #8650 üzenetére
Köszi, meg fogom nézni. Nem is igazán a videókra gondoltam pl az elején az intro nekem is feliratozva van. Hanem az ingame bejátszásoknál, pl Kordonban Mad Dog és a Bandita párbeszédénél. Vagy amikor azt hiszem Wolf rádiózik a többiekkel, ilyenekre gondoltam.
Nasenscheidewandverkrümmung
-
kekeeci
senior tag
Még az is fontos, hogy az említett fájlban bene legyen az adott videóhoz való szöveg, mert más feliratok is vannak benne. Nekem a ModDB-ról való 1.4007 DC verzióban benne van. (lehet hogy 'repack' verziókból esetleg kispórolták)
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla