Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is úgy csináltam (de csak azért tudtam, hogy mizu, mert itt már leírtátok hogyan a legegyszerűbb
), a kép is ott készült.
Faxa is vót' minden, csak vissza nem tudtam jutni vezetővel, most már tudom, hogy nem is lehet velük sehogy.
Aztán gondoltam, nem szarozok az ingovánnyal és elvittem a cuccot a cordonban lévő stalker "bázisra", de ott csak 400 rubelt ad a kereskedő az obokanért a cs kereskedő pedig 800 felett, szóval érdemes oda átmenni.
Köszi!
emre: Nem szeretnék csalni, addig, míg egyszer végig nem vittem tisztességesen.
Ez esetben a legrövidebb út nekem a faluközpontban lévő vezető volt, mert az egyből elrepített a cs bázisra.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest