Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Igazat adok neked, a S.T.A.L.K.E.R. a modok által lett élvezetes és játszható, és ez, hogy is mondjam, szomorú. Egy apróság: az art deco-nak semmi köze a '60-as évekhez. Csak annyira utópikus a játék, amennyire egy víz alatti város eleve az kell legyen. De a belső terek és az építészeti megoldások a '30-as '40-es éveket idézik.
-
VinoRosso
veterán
válasz
remington2
üzenetére
60--as? az inkább ilyen 930' gotham city feeling, legalábbis nekem arra hajaz. Jah hát ez embere válogatja, hogy kinek mi jön be, de mint mondtam én igazából nem szeretem az fps-eket, a fegyókat meg azért írtam a Bioshockban, mert azok ott kb olyanok, mint a Stalkerban a járművek, szóval nem éppen a játék ékkövei...igaz a Bio-ban illik a kicsit rajzfilmes környezetbe, de nekem pont ezért tűnik egy kicist "dedóak" az egész játék. A stalker "metafora" meg bőven elviseli szerintem a CS-t mint második részt, sőt még egy harmadikat is, mert egy csomó ötlet van benne, amire lehet építeni. Ez kb azon látszik, hogy mennyit változtak a SoC pályái a CS-hoz képest, egyszerűen szembetűnö, hogy nem volt elég idő kidolgozni a pályákat a SoC-nál, és hogy hosszú idő alat mennyi tartalmas dologgal fel lehet tölteni őket. És akkor még nem beszéltünk a be nem épített pályákról, le merném fogadni, hogy alapjaiban a CS pályái is megvoltak már mikor a SoC kijött, csak nem tették bele, mert akkor még most is csinálnák a játékot. És kb ugyanez lehet a helyzet a CSból kimaradt pályákkal, szóval lesz ebből stalker 3, van hely még azon a térképen...
-
frame>24
addikt
válasz
remington2
üzenetére
A bioshock-ról írtakkal egyetértek, csak vigyázz a hatvanas évekkel, mert jön "Csend(et)" nevű fórumtárs, és lecsesz, hogy igazából 30-as évek és eklektikus. (utólag nézve persze igaza van
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Építő/felújító topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)