- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
2016-ig most nézegettem vissza a modokat,vannak benne elég jók is,de hogy melyikhez csináltak uj küldiket azt nem tudom
-
Dhampir
félisten
-
shield
őstag
válasz Balathruin #6394 üzenetére
Láttad már ezt?
S.T.A.L.K.E.R CLEAR SKY LAST FALLOUT OVERHAUL 1.5.15
2018-as kiadás.
Hogy mik vannak!?[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
shield
őstag
válasz Balathruin #6394 üzenetére
Gondoltam összegyűjtöm hozzá a található dolgokat, sosem árt ha meg van egy helyen.
Végig olvastam a tippjeidet, én szeretem tudni az ilyen dolgokat, sőt már ki is másoltam és elraktam a CS
cuccaihoz.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Balathruin
veterán
Keresd meg a pisztoly célzást, pistol iron sight néven kellene lennie.
Lootmoney nem tudom mire kell, ha jól csinálod meg fogsz szakadni a pénztől anélkül is.Tippek, csak akkor olvasd ha nem akarod kideríteni magadtól.
Erősen ajánlott a CS nehéz páncél megvétele mielőtt elhagyod a mocsarat, továbbá érdemes elkerülni a déli átjárót - GSC ezt szerette volna, de kb. senki sem értette.
Egyetlen másik ruhát kell csak venned később, a Skat-9-est, az összes többi értelmetlen. Képződmények nem respawnolnak, szóval feleslegesen ne keresd őket. Eladni sem sokat tudsz, mivel kérni fogják küldetésekben. Ne lődd meg egyik banditát sem, még akkor is ha támadnak, csak úgy tudsz velük semleges maradni. Ha ki akarod maxolni a játékot az utolsó frakció küldetéseket ne csináld meg, csak a játék végén, esetleg csinálj egy mentést hogy kipróbálhasd mindet. -
shield
őstag
válasz Balathruin #6392 üzenetére
Akkor marad az SRP ezekkel kiegészítve:
Alternative_CS_Faction_Skins_for_SRP_v1.1.2.zip
Repair_Kits_for_SRP_v1.1.2.zip
Money_Looting_for_SRP_v1.1.2.zip
Esetleg tudtok még hozzá valamit?S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Balathruin
veterán
Nem fog menni.
Az összes Complete csomag elavult. Nagyon régi verziójú modokat használnak és tartalmazhatnak idióta változtatásokat, vagy legalább olyat ami jelentős hatással van a játékmenetre.
CS esetében nem tudom mi az ami túlélte, grafikát nem feltétlenül van értelme turbózni mert alapból nagyon rosszul fut, cserébe a három játék közül a leglátványosabb minden nélkül. -
shield
őstag
válasz Balathruin #6389 üzenetére
Az SRP előtt fel lehet rakni a Clear Sky Complete 1.1.3-at? Ha jól emlékszem ez csak főleg a grafikát javítja.
Ütnék egymást?S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Balathruin
veterán
Én SRP nélkül játszottam (szándékosan), de szerencsére sikerült elkerülni a fagyást okozó hibákat. Látható hibák voltak azért bőven, pl amikor az összes NPC megáll és nem csinál semmit.
Ennek ellenére nagyon erősen ajánlott a használata, sima 1.5.10 is borzalmasan bugos, semmi köze az eredeti vagy tört verzióhoz. -
Rony949
őstag
válasz batman91 #6387 üzenetére
Szedd le a Sky Reclamation Project-et! Ez egy unofficial patch, ami orvosol "pár" dolgot. Azt nem tudom hogy az optimalizációhoz van-e köze, esetleg majd letesztelheted. De a lényeg hogy ezen kívül rengeteg bug javítva lett és így talán szórakoztatóbb lesz számodra a végigjátszása.
szerk.: Meg jó hír egyébként hogy az alapjáték már nem nagyon crashel. Legalább is nálam, a legutóbbi vanilla végigjátszásnál nem crashelt egyszer sem.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
válasz Dhampir #6385 üzenetére
Eredeti a játék, nekem is nagyon bejön, csak az a sok technika probléma ami van vele, az a bajom. A megjelenésekor emlékszem rá, szinte játszhatatlan volt, csak a patchek segítettek rajta, addig meg kínszenvedés volt.
Rony949: Igen, én is észre vettem azt. Valami nem stimmel a Sun Ray effektekkel. Ez okozza a legfőbb problémát. Csak arra lennék kíváncsi, hogyan tudtunk mi ezzel akkor játszani, ha még ma is ilyen retek módon fut?
[ Szerkesztve ]
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Rony949
őstag
válasz batman91 #6383 üzenetére
A Sun Rays beállítást kapcsold ki vagy legalább csökkentsd le medium-ra vagy low-ra. Ha jól emlékszem, az nagyon optimalizálatlan. Az élsimítást is kikapcsolhatod, hátha dob rajta egy keveset. Azt tudom hogy full maxon nekem is droppolt az fps rendesen. Mókoltam egy kicsit a beállításokkal és sikerült összehoznom egy fix 60 fps-t. (persze tipikus A-Life lagokkal együtt).
-
-
batman91
őstag
Jaj emberek, újra felraktam a Clear Sky-t és megrohantak az emlékek. Főleg, hogy rájöttem anno mért nem volt ez a része a szívem csücske. Nem elég, hogy retek módon fut, tele van laggokal és 20-60 fps-ig van itt minden. De kb. fél óra alatt meg is volt az első script crash, persze nem mentettem. Utána visszamentem egy kicsit játszani, de amikor kiléptem megint befagyott. Na mondom, nekem nem kell ez az idegeskedés megint. Gondoltam a mai gépekkel már jól fog futni és a javításokkat feltéve már nem lesz gond, de tévedtem. Pedig a Shadow of Chernobyllal nem volt ennyi gond, kivéve azt a campfire laggot, ami könnyen javítható. A Call of Pripyat meg szerintem a legjobban összerakott része, azzal volt a legkevesebb gondom a 3 közül. De attól függetlenül még mindig a kedvenceim maradnak.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #6379 üzenetére
Ah, akkor ez a magyarázat rá.
-
shield
őstag
válasz Dhampir #6374 üzenetére
A moddb-én Clear Sky-t írnak.
Nem tudom melyik lehet, mert van OL2010 és van OL2.1 és OL2.2. is. Ezekhez van fordítás is.
Ha még lenne ambícióm, akkor össze nézném őket, de hát nincs.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #6375 üzenetére
Köszi szépen a magyarázatot!
-
Balathruin
veterán
válasz Dhampir #6374 üzenetére
Semmi köze a Clear Sky-hoz, ez egy SoC build mod. Olyan mint a Lost Alpha, csak nem mentek el teljesen más irányba hanem (tudtommal) minden a régi verziók alapján készült.
Röviden visszahozza a fejlesztés közben eldobott dolgokat, ezzel majdnem teljesen új játékot készítve. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az alábbi Oblivion Lost Remake az általunk már korábban megismert Clear Sky Oblivion Lost?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Anonymusxx #6372 üzenetére
Megoldva
-
Anonymusxx
senior tag
A változás ideje 3 - ban hogy lehet bejutni az x-13 laborba? A kritikus pszichikus szint egyből végez velem....
-
Aarpok
őstag
válasz Anonymusxx #6370 üzenetére
Szerintem nem nagyon menne együtt a kettő mód, de ez csak az én véleményem. Az SGM-hez van magyarítás Saga jóvoltából.
Аарпок
-
Anonymusxx
senior tag
változás ideje és a complete modot össze lehet hozzni hogy mind a kettő fusson egyszerre?
Amúgy a clear skyhoz van még valami mod amihez van magyarítás?
-
nem_tom
őstag
válasz Balathruin #6353 üzenetére
Ha jól sejtem megvettél minden rejtekhely infót? Mennyibe került összesen? A végeredmény az elég korrekt.
Amúgy azt viszont nem tudtam, hogy van Vales detector a mocsárban.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #6355 üzenetére
Érdemes a detektort mihamarabb megszerezni, a néhány mocsári képződményből összejön egy kis pénzmag. Lényegében nekem azok fedezték a rejtekhelyek árát az összekapirgált és eladott fegyverek, pisztolytöltények árával együtt. Kordonba átmenve ezekből hármat tartottam meg a legütősebbekből, amiket az elején sikerült fellelni.
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #6353 üzenetére
Kár, hogy nincs meg, de nálam szinte ugyanez, viszont a vadász és dupla csöves söréteseket, az energiaitalokat stb.eladtam, valamint ennél valamivel több egészségügyi csomagom volt a rejtekhelyeknek is köszönhetően.
Úgy látszik, hogy nem mentél el a hídhoz a Velesz detektor, valamint a vasúti kocsiknál a földön hever egy Vintar.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #6339 üzenetére
Ez crash-el. Először az első indításkor, majd az első indítás betöltése közben.
-
Dhampir
félisten
(#6348) Balathruin
Köszi! Hát, az alapjáték szinkronos és viccesnek tartom olykor, emiatt nekem nagyon tetszik.
Steam-en is megvan, de az a változat angol nyelvű, akkor már oroszul jobban hangzana környezeti hűség miatt.(#6349) nem_tom
Áh, ezt eddig nem is tudtam. Köszönöm!
Viszont néha a rejtekhelyeken talált egyéb csomagok is értékesek, például sugárzás elleni szer, kötszerek...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
A Sky Reclamation Project (SRP) a magyar szinkronos kiadással is játszható?
Több fájlt is le kell tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Dhampir #6343 üzenetére
Nem azzal nem játszottam így tapasztalatom nincsen vele
Az alapban én sem erőltettem a csatlakozást a completben már nézegettem 1 - 2 farkciót,de agyrém volt néha.Az SGM-ben is csak a sztalkerekhez csatlakoztam az rendben volt akadt plusz munka illetve a fosztogatók is eltűntek a zónából (nulla lett a frakciójuk).[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Aarpok
őstag
Párszor pedig én is végigvittem az alapot és nem tapasztaltam különös problémát talán azért mert nem frakcióztam mentem a magam útján.Engem egy dolog idegesített,hogy a banditák a 3. faluból is hozzám dobták a gránátokat meg az a szemét géppuskás kordonban.Complett móddal és SGM-el is játszottam a játékot.A complet mód Limanszkban szeretett behalni azt szinte egy huzamban halál nélkül kellettem teljesíteni,mert ha meghaltam nem töltötte be a mentést csak azt amit a város előtt készítettem.Az SGM tetszett nekem pár módosítást eszközöltek benne illetve a frakciókat ki lehetett nullázni.
Аарпок
-
Dhampir
félisten
Igen, mert élvezem a magyar szinkront.
(#6340) nem_tom
Sokszor nem árulják el a rejtekhelyen eldugott dolgokat.
Tényleg fura, ilyesmit korábban nem tapasztaltam. Ezúttal más képet kaptam a játékról. Eddig fanyalogtam a modok felett, de most ez sem nyújtott többet. Ráadásul a mocsár szinte kihalt volt, egy-két vadkanon kívül más mutánssal nem akadtam össze, pedig vérszopó és husi is tanyázik benne.
-
nem_tom
őstag
válasz Dhampir #6337 üzenetére
Nem kell minden rejtekhelyinfót megvenni. Ahol fejlesztésről szóló infó van, azt mondani fogják ha megkérdezed mi van bennük.
(#6338) Mirr Murr: Ez nem hiba, a frakciók között folyamatosan mennek a harcok a területekért. Akkor is, ha épp nem vagyunk ott. Ezért lehet fegyverekbe és hullákba botlani itt-ott.
"Minden drága és alig kapható jobbféle ruha."
Én pont ezt szeretem benne. Nem tudod lazán felszerelni magad a legjobb cucokkal.
Szervo-ruhással én is találkoztam általában már a játék elején. Néha a nagyágyúknak is meg kell pihenni egy viszonylag békés helyen.Viszont az tényleg érdekes, hogy meg akarnak ölni a stalkerek. Még nem próbáltam elsőre máshonnan betörni.
-
Balathruin
veterán
válasz Dhampir #6338 üzenetére
Saját magadat szivatod hogy az alap játékot játszod. Ez a minimum. Ugyan én végig tudtam vinni nélküle, de gyakran lehalt az AI pl. (mindenki megáll).
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #6337 üzenetére
No, talán a megkergült játék visszatért a medrébe. A csalfa, ellenséges szabadúszó stalkerek eltűntek, de ennyi holttestet még nem láttam Kordonban, akiknek a cuccai a hátizsákban hevertek.
A Szemétdomb és a Mocsár útelágazásánál is volt valami ismeretlen, jelzés nélküli csetepaté, mert teli volt fegyverekkel és tetemekkel. Furcsa. Valami hiba következménye lehetett mindez.
Minden drága és alig kapható jobbféle ruha.
Egy ízben szervo-ruhás őr mutatkozott a Zöldfülűek falujának bejáratánál, még olyat sem láttam korábban a CS-ben.A kerítés hálóját nem lehet látni, de ez régen is ilyen volt. Nem tudom, hogy van-e rá más hibajavító patch.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Számomra új dologra bukkantam a Clear Sky-ban. Most nem a katonaság felé, hanem a másik oldalon léptem be első ízben Kordon területére. Nemsokkal ezután egy halott stalkert találtam. Minden cucca, a fegyvere is a hátizsákjában pihent, vélhetően szívroham vagy más erős trauma vihette el szegényt.
No, de tovább megyek a híd felé, erre a zsivány szabadúszó stalkerek nem le akarnak lőni, csak amiatt, mert zsoldos vagyok? Fegyó eltéve, megyek a csalagúthoz és ott az elöl lévő két pofa roppant barátságos, de amint beljebb lépek, akkor az alagút bentebbi részén ácsorgó gázmaszkos pofa elkezd lőni rám.
A hídnál csak úgy tudtam átkelni, hogy megsebesített egy másik őrjöngő stalker. Eleddig tiszteltem a stalkereket, de most már banditaként tekintek rájuk, nem csoda, ha a Szolgálat nem ajnározza ezeket a gyilkosokat.
Más:
A mocsári fejlesztés még hiányos, pedig elvileg minden feladatot teljesítettem és a csapostól, meg a Lebegyev közelében ülő komától is minden értéktelen infót méregdrágán megvettem. Több rejtekhelyet sem mutat az alapjáték, ezért is döntöttem az átruccanás mellett.
Kezdeti lelkesedésem a fentiek után lohadóban.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Már hiányzott egy kis játék. Vendéggépen odaültem az Ubuntu Linux 16.04 LTS 64-bites rendszer elé. Gondoltam egyet és a Steamről korábban akciósan megvett Clear Sky-t szerettem volna elindítani.
Először a Linuxos Steam klienst telepítettem fel, de az csak a Linuxon futtatható játékokat mutatta meg a saját Steam könyvtárban.
Ezután megnyitottam az Ubuntu szoftverekből feltelepített PlayOnLinux alkalmazást és a listából kiválasztottam a Windows-os Steam klienst. A telepítés során lehúzta a szükséges Wine, Windows Mono és Gecko programokat, valamint a Microsoft betűtípusokat is.
Az asztalon két Steam-kliens indítóikonja látható. A játék rendben feltelepült és szépen fut a pillanatnyilag rendelkezésre álló HP ProBook 6570b notebookon, natív HD-kijelző, i5-3230m processzor, 2x4 GB DDR3 RAM, Intel HD Graphics 4000 integrált grafikus meghajtóval.
A magyarítás a fi-csoportnak köszönhető.
A letöltött zip állományból kicsomagolt exe fájlból kibontottam a gamedata-állományt, és azt másoltam át a PlayOnLinux által létrehozott virtuális meghajtó megfelelő könyvtárába, ahol a megszokott fsgame.ltx állományban lévő $game_data$ módosításával (jelen esetben az Ubuntu Linuxban alapértelmezett gedit szövegszerkesztő szolgált ki; a gedit egy kicsi és könnyű szövegszerkesztő a GNOME asztali környezethez) elkészült a játék magyarítása.Minden flottul futott, mintha Windowsos gépet használtam volna.
Az alábbiakban néhány képernyőmentést mutatok be:
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Dhampir #6333 üzenetére
nem is rossz ötlet a mocsár remek hely lenne egy tüskevár modnak az Erdész karaktere jó is lenne Matulának (igen, tudom hogy nem ott 'lakik')
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Dhampir
félisten
Már csak Matula bácsi hiányzik a sztoriból, de elképzelhető, hogy a jövőben egy hozzáértő, Matula vagy Tutajos modot is készít.
-
-
McTuja
tag
válasz nem_tom #6328 üzenetére
Értem felraktam a cs modot és kezdtem egy ak val akkor tényleg fent van mert semmit nem vettem észre.
Az ak-n kivul persze de még nem mentem át sehova ugye a szinkronos van fent de felraktam mindent.
Elvileg az mod van fent csak nem tudok venni új fegyvert meg semmi.
És nem változót semmi a kezdő képernyőn sem mint pl az sgm2.2 cop nál it nincs semmi változás.[ Szerkesztve ]
https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
McTuja
tag
Valaki küldene egy mentést mikor mára kordonban van ? az eleje nagyon unalmas..
https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
nem_tom
őstag
Még egyszer rágugliztam. Láttam, hogy másoknak is crash-el a játék bár nem úgy mint nekem. Viszont azt írták, hogy a DX10 kikapcsolása megoldotta a problémát. Én is kikapcsoltam, azóta nem fagyott ki. Viszont így nem élvezhetem teljes pompájában a játékot.
-
nem_tom
őstag
Aloha! Újra előkerült a CS mint minden évben szokott egyszer. Lényegében minden fasza, egy dolgot leszámítva. Random időközönként lefagy a játék. De úgy, hogy beáll a kép, hang megszűnik és úgy marad. Ctrl+Alt+Del, leállít és újraindít. Általában ilyen 10-20 percenként elszokta játszani. Szerencsére mivel gyors a gépem annyira nem halálos, így is elvagyok vele de ha van rá megoldás az jó lenne. Azóta került fel rá magyarítás és Complete mod viszont a natúr alapjáték is ugyan ezt produkálta.
(#6317) M0ng00se: Grat! Nagyon jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
M0ng00se
őstag
Üdv!
Készítettünk egy stalker ihlette "rövidfilmet" ha van kedvetek nézzétek meg itt .V6
-
awacs
tag
válasz Balathruin #6305 üzenetére
Vegye meg aki akarja.Zárjanak ki,ez van.Nem véletlenek a torrentoldalak,stb....
-
Dhampir
félisten
(#6311) Balathruin
Köszi, ez valóban nem kecsegtető számomra.
(#6312) kekeeci
Ezeket az elnevezéseket nem ismertem eddig (nem vagyok valami nagy játékos), köszönöm a felvilágosítást.
-----------------------------------------------
Más:
Breki
-
kekeeci
senior tag
válasz Dhampir #6310 üzenetére
Hagyományos DM, TDM és CTF meccsek, amit itt 'Free for all', 'Teamplay' és 'Artefact hunt' néven neveznek.
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #6309 üzenetére
Multiban milyen stalkerezni? Új küldetéseknek kell nekilódulni az online cimbikkel, vagy hogy megy ez?
-
Balathruin
veterán
-
shield
őstag
válasz Balathruin #6307 üzenetére
Nem tudom mekkora dolog az "ellenőrzi hogy van-e CoP telepítés a registry-ben", ha valaki feldobna a netre egy ilyen kész dolgot, akkor a standalone és a repackokba is betudnák építeni.
Amúgy meddig tart egy registry bejegyzést csinálni, 1-2 perc!?
Amúgy pedig már 1000 éves játékok, más ilyen idős játékokat már ingyen terjesztik. A GSC csak ezért tud még pénzt csinálni belőle, mert a modderek felszínen tartják, a modok tartják fenn az érdeklődést. Őnekik kellene már fizetniük.[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Balathruin
veterán
válasz Dhampir #6306 üzenetére
Amik egybeépítettek azok standalone játékok (kivéve repackok). GSC felé nem túl legális, de pénzt nem kérnek érte, mert akkor lenne balhé. CoC oldotta meg a legjobban, ellenőrzi hogy van-e CoP telepítés a registry-ben.
GOG-on is van reclaim, de nem biztos hogy működni fog.
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #6305 üzenetére
A boltból megvásárolt lemezeimet én is mindig speciális programmal futtattam, hogy ne sérüljenek a lemezek.
Ennyi erővel a modokkal egybeépített alapjátékok is jogsértőek, amik egyben letölthetőek a világhálóról.
Egyébként számomra nemcsak megvásárolt lemezeken, hanem szükség esetén a Steam-en is rendelkezésre állnak.
Egy remélhetőleg idevágó kérdés, a GOG-on beregisztrálhatóak a lemezes példányok?
-
awacs
tag
válasz Balathruin #6303 üzenetére
Elolvastam,köszi.Tudtommal semmi rosszat nem tettem.Ha mégis,bocsánatot kérek!
-
Balathruin
veterán
Olvasd el.
A warez tilos. -
awacs
tag
Ki lettem tiltva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- Xbox tulajok OFF topicja
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest