Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Rony949 #6489 üzenetére
Mit szoptam be? Én is simán végig vittem mindenféle mod nélkül, megvettem a játékot is eredetiben. Én nem a sima CS-vel "szoptam be" hanem a Változás ideje moddal, de azzal nagyon. Viszont jó ötletet adtál! Ha felteszem CS+Mod+SRP lehet, hogy működne a dolog?
(Ott ugyanis évek óta fennálló probléma, hogy a Pripyat pályáról egyszerűen nem lehet tovább menni, állandóan crash van.Egy embert tudok az egész fórumon aki végigvitte kilépkedés nélkül, az pedig SaGa.)
Mindenesetre köszi az infót! -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Rony949 #6477 üzenetére
Nem volt fenn. Nem vagyok jártas a Stalker játékok moddolásában. Anno végigvittem a SoC-ot és a CoP-ot egyszer, nagyon régen. Majd legközelebb, bár a nem mostanában lesz.
Dhampir: angolul toltam, de úgy is ült ez a poén, meg amikor ajánlgatja a csávó, hogy nézzek vissza a jövő héten, amikor olyan herb-ek jönnek hogy "higher than high" leszel tőle...
-
törölt tag
válasz
Rony949 #6196 üzenetére
Szerintem bőven elég a pár hozzászólással korábban említett Sky Reclamation Project, grafikailag elég jó a CS (szvsz legjobb a 3 közül), nem hinném hogy első végigjátszásra több mod kellene neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő