Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dhampir
félisten
Az alapjátékban most jártam ott másodjára, de egészen megkedveltem a Vörös erdőt.
Viszonylag könnyen kiismerhető helyszín, csak a Boszorkánykör felé vezető átjárót kell ügyesen megtalálni, amikor a távoli Térbuborék felé vesszük az irányt.
A renegátok által őrzött barlang felé vezető ösvénynél régi jó ismerősként felbukkanó vérszívót azonban nehezebb volt kiiktatni más társaihoz képest, mert sokkal szívósabbnak tűnt.
Felfejlesztett Sevában, két Facsarékkal és a barlangban talált Buborék-képződménnyel az erősebb sugárzású részeken gyorsabb tempóban injekciózás nélkül tovább lehetett jutni.
Amikor először jártam ezen a helyszínen gyenge technikai fejlesztéssel, csak a küldetésekre koncentrálva, akkor hol a kutyák üldöztek ki az erdőből, hol pedig a sugárzás amortizált le teljesen. A Boszorkánykör melletti anomália viszont kegyetlen, hamar tönkreteszi a ruházatot, ha csak egy van belőle. Vehettem volna tartalék öltözete, akár Bullat-páncélruhát is, de Limanszk után, a Kórház előtt befejezem a sztorit, ezzel az egy Sevával is elleszek.
A Clear Sky a bugok ellenére is nagyon jó játék. Az bosszantó, hpogy néha megjelennek rejtekhelyek, de aztán eltűnnek. Ez az Agropomi környéki küldetések után volt tapasztalható, de Jantarnál is rajta volt a térképen egy olyan, aminek nyoma veszett a helyszín felé közeledvén.

Új hozzászólás Aktív témák

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
 - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest