Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kareszovics addikt válasz  hülyegyerek

üzenetére hülyegyerek

üzenetéreSokkal jobbat csináltam.  Volt egy Yantari mentésem. Megcsináltam a küldit amivel stabilizálódik a Pszi kisugárzás; visszaballagtam a Dutyba Agropomban, beálltam hozzájuk, kaptam fegyvert-páncélt-mindent. Felvettem egy kis mellékest abbol is lesz zseton. Volt egy Yantari mentésem. Megcsináltam a küldit amivel stabilizálódik a Pszi kisugárzás; visszaballagtam a Dutyba Agropomban, beálltam hozzájuk, kaptam fegyvert-páncélt-mindent. Felvettem egy kis mellékest abbol is lesz zseton.Kijavítottam a már meglévő páncélt, tehát ha Yantaron keresztül csak bujdosok, akkor két ép páncéllal indulok neki Vörös Erdőnek.  Erőt adtak a segítő hozzászólásaid; köszi.  
Új hozzászólás Aktív témák
		Téma tudnivalók

Aktív témák
		- Milyen videókártyát?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Napelem
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- Metal topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Volt egy Yantari mentésem. Megcsináltam a küldit amivel stabilizálódik a Pszi kisugárzás; visszaballagtam a Dutyba Agropomban, beálltam hozzájuk, kaptam fegyvert-páncélt-mindent. Felvettem egy kis mellékest abbol is lesz zseton.
 Volt egy Yantari mentésem. Megcsináltam a küldit amivel stabilizálódik a Pszi kisugárzás; visszaballagtam a Dutyba Agropomban, beálltam hozzájuk, kaptam fegyvert-páncélt-mindent. Felvettem egy kis mellékest abbol is lesz zseton.