Új hozzászólás Aktív témák
-
Etele1
csendes tag
válasz
remington2 #1676 üzenetére
Ööööö ezzel vitatkoznék....
Bár most épp nincs fent a játék mert azzal szenvedek,h milyen file-ok kellenek a magyar DVD-ről, ahhoz,h jogtisztán elinduljon a játék de tudja használni a régio kimentéseimet, pedig azok is 1.4 v. 1.5-ösök...
De...amikor fent volt (tegnap előtt) tisztán emlékszem,h hogy állt a SEVA-m fejlesztésileg... 1-2 elcseszett fejlesztés és reload után én is rájöttem,h a legutolsó fejlesztésre bökve találhatom ki,h miket kell hozzá előtte fejleszteni. Néztem a két irányt és én is a páncélzat mellett döntötem mert láttam,h bőségesen elég a SEVA 37-es szintű védelme bármilyen környezeti hatásban percekig állva (na jó elektro sokk ellen nem sokat véd). Szóval tisztán emlékszem,h én a másik vonalon keresztül (tehát a páncélzatos) simán eljutottam a legutolsó fejlesztésig és annál akadtam el, mert a legutolsóhoz kell még valami küldetést csinálni ahhoz,h a fegyverkovács azt is kifejleszthesse.
A lényeg,h a te vonaladon én átjutottam azon a részen, ahol neked "szürke"...Ha fent lesz újra a gém, akkor pontosítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest