Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hisztogram
tag
válasz
Physicist03 #9766 üzenetére
A mod felcserélte a feyvertipikus sebzéseket (a hit_power paramétert) egy, a lövedékek méreteiből, fajtáiból számolt ún. "Thornily Stopping Power"-ből kalkulált értékekkel.
http://www.beartoothbullets.com/rescources/calculators/php/thornily.htm
A calcultorból látszik, hogy ez a valóságban is létező matematikai modell a lövedék sebességét, súlyát és hosszát használja az "ütőerő" meghatározásához.
Tehát az 5mmere kispisztoly ténylegesen kisebbet sebez majd, mint az 5,75-ös. géppuska
-
Hisztogram
tag
Re. már régen (március?) játszottam vele, igen az unmodded verzióval, erről az SGM-ről eddig nem is hallottam. Rettenetesen kiábrándító volt az alacsony népsűrűség, az üres épületek, amelyet aztán tetézett az hogy a scripteltek kiírtása után egyszerűen kiürült a táj, sehol senki semerre, talán a chimerák írtották ki őket nem sokkal spawn után? Nem tudom. Mindenesetre a SoC-hoz képest sokkal statikusabb volt minden.
Emlékszem hogy mennyire élveztem visszaverni egy-egy banditatámadást, újra és újra megvédeni a garbage-beli vasútállomást, vagy figyelni hogy Rostockban, a wildlandsban, közvetlen a bejáratnál hogyan erősödik meg a stalker-helyőrség. Jó volt, na. Izgalmas volt ennek a része lenni.
Ezzel szemben pedig a CoP szűk volt és lehangoló. A mercek sehol nem respawnoltak, ha megölted őket akkor annyi. A jupiter beli őrjáratok izgalmasak voltak, szívesen részt vettem volna egy-két tisztítsd meg a bányatavat" jellegű missionon. Na mindegy.
-
Hisztogram
tag
Az orosz mmo-t próbáltátok már? Az van a legközelebb az Co-ophoz
-
Hisztogram
tag
Sziasztok!
A Stalker SoC volt számomra a legizgalmasabb játék az utóbbi időben, ki is próbáltam A kallót is izibe!Kérdés: miért van az, hogy a küldetések előrehaladtával a korábban is meglehetősen gyéren lakott kezdő zóna teljesen kipusztul? Senki, ismétlem senki sincsen?
Köze van az állati tetemek bughoz, azaz hogy egyszeűen nem tűnnek el és telítik a memóriát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest