Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Még az elején vagyok, amikor át kell kutatni a helikoptereket, de egy bizonyos pontos sehogy sem tudok átkelni, asszem megtaláltam, hogy hol lehetne, de ott meg valami kártyát kér egy föld alatti járathoz.
Úgy el van kerítve, hogy sehol sem lehet átmenni. Asszem az 1-eshez kéne eljutnom, de a 3-asnál is ugyanez, valami régi áramfejlesztőben vagyok, ami tele van anomáliákkal, ott van ez a föld alatti járat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest