-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #34644 üzenetére
Ertem, ezt nem tudtam, viszont a Sniper itt szoba kerult, gondoltam majd egyszer kiprobalom, de akkor folosleges...
Dhampir nem, en nem forditottam, habar egyszer kozosen probaltunk egy szovegbol kisutni, hogy az mi lehet, de ennyi...Viszont megkertem az arat, Erdo cserebe leforditott vagy 2 oldalnyi toltelekdumat a CseKro-bol
(hulyulok, azaz hulyeskedek, na...habar az elobbi is elkepzelheto
)
sklopp igen, mar ertem. Hat a sima Enotban egy behajthato valltamaszos AK-val kezdunk (AKMS) az volt a kedvenc fegyverem...teljesen felfejlesztve sima iranyzekkal is olyan fejloveseket lehetett csinalni, hogy csak na...es azt a fegyvert be akartam tenni az alap COP-be, xFreex segitett, es igy jott az otlet a kettonk (befejezetlen) Turul modjahoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Autós topik
- Automobilista 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest