Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Dell notebook topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Nekem akkor ez az egész kimaradt.
Nem volt a zsoldosok kinyírása sem. Valahogy nem adódott ez az egész, nem volt feladatom. Igaz több hosszas kihagyásokkal játszottam és nem vitt magával a történet. Majd egyszer újra elkezdem és próbálom egyhuzamban végig vinni. Esetleg van a modnak több befejezése is?
Amúgy radarra mikor kell átmenni, van valami utasítás?
Mondjuk egy rövidke leírás jól jönne azoknak, akik még nem vitték végig. Hogy alakul a történet, hogy következnek az események. Pl. én a Vöröserdőben nem kaptam a feladatot, hogy szedjem össze a cuccokat a szerelőnek. Hiába szedtem össze, nem kellett neki. Nekem valahogy hiányosan állt össze az egész játék..tzs182 Igazad van. Kénytelen leszek venni egy új vinyót és arra új rendszert rakni. Rengeted cuccot kellene átmásolgatni így egyszerűbb lesz. Nem gondoltam volna, hogy ez a meló így leamortizál. Állandóan fáradt és álmos vagyok. Dolgozok, alszok, dolgozok, alszok így nincs erőm játszani. Pedig már több éve csak a Stalker ment nap mint nap. Hiába, öregember nem gyorsvonat.
Na és valaki játszott már az új CoD-al? Jöhetne valami kis infó róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest