Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Csak nevében van M1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
shield
üzenetére
Ravasz kérdés! Kipróbáltam úgy is, hogy kinyírtam őket, úgyis hogy nem, nem igazán láttam különbséget a továbbiakat illetően. Ha jól rémlik, a vezérnek van egy személyes tárolója, amit csak akkor tudsz kinyitni, ha kinyírod, de ha megvan, akkor se nagyon lehet vele mit kezdeni. Vagy legalábbis én nem tudtam.
Ha életben hagyod őket, akkor egyszerűen odébbállnak, de nem kerülnek elő többet. Nekem ez egy kicsit homályos pont volt. A másik ilyen az, amikor a szabadságos áruló, Stephan elszalad, az átjárónál ki lehet nyírni a zsoldos haverjait, de egy életben marad, ott áll feltett kezekkel, de nem mond semmit se. Ezt sem értettem igazán. Lehet, hogy a körülmények valamilyen más összejátszása kellett volna, hogy beszéljen, vagy egyszerűen csak ennyi volt...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asus Zenbook 13 laptop
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő