-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
SaGa59
üzenetére
A könyves témára reagálva, akiknek ideje engedi, írunk kellene egy e-mail-t a kiadónak/forgalmazónak valakinek, hogy a kezdeményezés értékelendő, de a fordítás minőségére figyeljenek oda. Illetve amint tehetem én is megveszem azért a könyvet, még ha ordas félrefordítások is vannak benne.
(Nem szorosan kapcsolódik ide, de édesapám nagy könyvgyűjtő (lassan 3000 könyvnél tart), viszont ez kb only antikváriumból szerzi be. Ma is voltam az Alexandrában, és tisztában vagyok vele, hogy a mai világban egy könyv nem olcsó mulatság, de ha édesapám legalább a felét újonnan vette volna meg, sokat lendített volna ez a hazai könyvkiadásokon, illetve ha más is így gondolkodna, hogy nem megvárni míg antikváriumba kerül, hanem ha olyan a könyv akkor bizalmat szavazni neki és egyből megvenni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Autós kamerák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield