- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
SaGa59 #25390 üzenetére
az SSD sokat dob a betöltésen...én valamikor tavasszal vettem SSD-t a játékoknak, a ShoC stalkersoup olyan lassan töltött be, hogy nem volt türelmem kivárni
aztán végül túl sokat nem játszottam vele, de persze attól a többi játék (leginkább stalker) betöltése is sokkal gyorsabb, mint vinyóról.
plusz memórián agyalok még én is, asztaliban meg a alaptopban is 4 giga van.
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #25390 üzenetére
Gondolom, házat nem cseréltél.
8GB rammal már tolhatod virtual drive-ból. Ha nem értesz hozzá, akkor Musicking biztos szívesen fog segíteni neked is. Memóriából futna a játék, az lenne ám a csúcs. Ez miatt szeretnék 16GB ramot.
Elkezdtem összeadni amit szeretnék venni, majdnem dobtam egy hátast.Nem elég, hogy sz@r a forint/ alacsony a jövedelem, akkor még a 27% áfa, amit nagyon sajnálok kiadni. Ablakon kidobott pénznek tartom.
Már azon is gondolkodom, hogy inkább a körítést veszem meg előbb, SSD, gyors vinyó, jobb ház és táp, Ozone blade bill., gamer egér. A régi cucchoz vennék még 4GB ramot és akkor már mehetne a virtual drive húzás. Egy ideig még elhúznám és talán olcsóbbak lesznek a memóriák és a proci.
Drága még a proci, a memória is horror árban van. 180E lenne a proci, ram és a lap. Ismerem már annyira magam, ha nem azt veszem meg amit szeretnék, utána csak rágódnék rajta és lehet hogy utána még többe lenne az egész. Még nem tudom mit teszek, alszom rá még párat és mérgelődöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest