-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
proci985 #2438 üzenetére
Szerintem nagyon baba.
Az arsenalos fegyverek el vannak dugva, tehát nem a boltban várnak, de minden pályára jut belőle elég. A lángszórót meg egy csomó más cuccot még meg sem találtam.Szakállnál alapból csak kötszer van. (ezt én kicsit átalakítottam) Nincs alapból célkereszt, és a környezetedben megjelenő npc-k számát sem jelzi ki. Valamint hiányzik a "zajosság visszajelző", és F 1-4-ig a kötszerek ikonja, de ez ugyanúgy működik.
A legjobb hogy nincs unalmas pillanata a game-nek, szinte folyamatosan résen kell lenni. A monolitosok ott vannak Zatonban és Jupiterben is. Ha egy helyről kiírtod a banditákat a következő alkalommal monolitos lesz ott helyette. Alapból jóval több helyen lehet aludni, asszem talán 18 v. 20. helyen van ágy. A poltergeist nem csak 1-2 helyen kószál, több mutáns van benne, amik egymást is megtámadják. Ísmét vannak cicák, a hosszú kezű zombiszerű valamik, törpök néha kettesével mászkálnak. A poltergeis robban ha lelövöd,de találkoztam már ilyen zombival is. valahogy így Magyarítás nélkül nem próbáltam, de nekem nincs vele komoly problémám, az előző hsz-emben említettektől eltekintve. Úgy tűnik ezt sikerült mostanra megoldanom.
Lényeges hogy semmiféle más mod nem használható hozzá, ha valami nem tetszik, át kell írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged