Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• emre

veterán

válasz proci985 #2438 üzenetére

Szerintem nagyon baba.
    Az arsenalos fegyverek el vannak dugva, tehát nem a boltban várnak, de minden pályára jut belőle elég. A lángszórót meg egy csomó más cuccot még meg sem találtam.Szakállnál alapból csak kötszer van. (ezt én kicsit átalakítottam) Nincs alapból célkereszt, és a környezetedben megjelenő npc-k számát sem jelzi ki. Valamint hiányzik a "zajosság visszajelző", és F 1-4-ig a kötszerek ikonja, de ez ugyanúgy működik.
    A legjobb hogy nincs unalmas pillanata a game-nek, szinte folyamatosan résen kell lenni. A monolitosok ott vannak Zatonban és Jupiterben is. Ha egy helyről kiírtod a banditákat a következő alkalommal monolitos lesz ott helyette. Alapból jóval több helyen lehet aludni, asszem talán 18 v. 20. helyen van ágy. A poltergeist nem csak 1-2 helyen kószál, több mutáns van benne, amik egymást is megtámadják. Ísmét vannak cicák, a hosszú kezű zombiszerű valamik, törpök néha kettesével mászkálnak. A poltergeis robban ha lelövöd,de találkoztam már ilyen zombival is. valahogy így Magyarítás nélkül nem próbáltam, de nekem nincs vele komoly problémám, az előző hsz-emben említettektől eltekintve. Úgy tűnik ezt sikerült mostanra megoldanom.
    Lényeges hogy semmiféle más mod nem használható hozzá, ha valami nem tetszik, át kell írni.

Új hozzászólás Aktív témák