Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59
üzenetére
Köszi a munkád, ki fogom próbálni. Gondolom, hogy még fejlesztgetik és a hiányzó dolgokat megoldják.
A sima mod és a CoP-al összedolgozott is működik? Vagy nem próbáltad mindkettőt?A mappában levő két fájlról is kellene infó (gamedata.7z és item.7z). Emlékszem, hogy valamit javítgattál benne. Szerintem egybe lehetne gyúrni a fordítással és egy txt-be leírni mik is ezek.
-
rétisün
veterán
válasz
SaGa59
üzenetére
szívesen segítek ilyen tesztelésekben, de sajnos egyelőre az AMK-t sem fejeztem be (pontosabban, ha nem adják a további mellékküldikat az NPC-k, akkor végül is végeztem, mert itt hagytak a helikopterek) utána a lost alphát szeretném elkezdeni

mindenesetre köszönöm a munkádat, letöltöm, aztán valamikor talán sorra kerül

(ja, a metro-t se ártana folytatni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és már elkezdtem az Enot-ot, de legközelebb már magyarul tolhatom majd azt is.

)
shield