Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
Köszönöm!
Nem hiszem h visszamegyek mostanában továbbhaladtam a játékban bár csináltam egy print screent de volt egy kis áramszünet
igy elszált a kép.Most az egyik helikopter lezuhanási helyét vizsgálnám de ilyen szellem kutyák jönnek az épületben oszt kipurcantam majd holnap.A banditák miért váltak az ellenségemé? nem löttem le egyet se 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igy elszált a kép.Most az egyik helikopter lezuhanási helyét vizsgálnám de ilyen szellem kutyák jönnek az épületben oszt kipurcantam majd holnap.A banditák miért váltak az ellenségemé? nem löttem le egyet se 

shield